Haberler

Sergen Yalçın: "İşler İstediğimiz Yerde Gibi Görünüyor"

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Şu anda işler istediğimiz yerde gibi görünüyor "dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Atiker Konyaspor'a Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, "Oyunla ilgili öncelikle çok zor bir müsabaka oldu bizim için. Ancak maçın zorlu olacağını biliyorduk. Çünkü gerçekten oynadığımız takım güçlü bir takım. Kasımpaşa baktığımızda saha organizasyonu çok iyi olan bir takım. Oyunu birlikte oynayabilen bir takım ve ön tarafta önemli oyuncuları var. Bekliyorduk böyle bir zorluk. Oyuncularım iyi mücadele etti. Özellikle 30 ile 45. dakika arasında bocaladık. Takım ikiye bölünür gibi oldu. Ama devre arasında yaptığımız konuşmada bunu düzelttik, takımı kompakt hale getirdik. İkinci yarıda bu da bizim için çok faydalı oldu. İnanılmaz pozisyonlar var, müsabakada yani çok daha erken maçı bitirebilirdik. Çok net pozisyonlar harcadık, cömertçe harcadık bu pozisyonları. Tabi cömertçe harcamamız lazım ki yoksa maç erken kopardı bizim için. Ama 1-0 giden maçlar özellikler bizim pozisyonumuzdaki bir maç için her zaman çok sıkıntılıdır. Çünkü 29 puanla böyle bir maça çıktığınızda gerçekten çok sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugün belki 40 puanımız olsaydı bu müsabakayı çok farklı oynayabilirdik. Ama oyuncularımın psikolojileri de gerçekten biraz zor. Oyuncuları da gerçekten anlamak lazım. Her hafta çok stresli maçlara çıkıyoruz, zor maçlara çıkıyoruz. Oyuncularımız gerçekten bir karakter gösteriyorlar bu müsabakalarda" ifadelerini kullandı.

"Şu anda işler istediğimiz yerde gibi görünüyor"

Mücadelenin sonunda kazanmanın gerçekten sevindirici olduğunu söyleyen Yalçın, "Bu kadar emeğin karşılığında 3 puan aldığımızda çok mutlu oluyoruz. Oyuncularda içeride önemli bir sevinç yaşıyorlar. Çünkü bütün mücadele onların sahadaki mücadeleyi oyuncular veriyor, onlar kazanıyorlar. Maçlardan sonra sevinç yaşamaları gayet doğal. Şu anda işler istediğimiz yerde gibi görünüyor son 4 hafta içerisinde. Çünkü aşağıdan geldik. Zor bir yerden çıktık. Hep final maçları oynadık. Bu maçları kazanmasını bildik. Şu anda aşağıdaki curcunanın göbeğindeyiz. Artık herkesin şartları eşit bundan sonra kalan 4 hafta herkes için zor geçecek diye düşünüyorum" dedi.

"12 puanlık gibi bir puan ortada var kim fazla alırsa o kümede kalacak"

Takım son 4 haftaya hazır olduklarını belirten Sergen Yalçın, "12 puanlık gibi bir puan ortada var kim fazla alırsa o kümede kalacak. Ben kendimi adıma şunu söyleyeyim; Takım olarak hazırız son dört haftaya. Hem fizik olarak hem mücadele olarak mental olarak oyuncularımın hepsi son dört haftaya hazırlar. Elimizden geleni yapıp Konyaspor'un kümede kalması için ne gerekiyorsa onu yapacaklardır diye umut ediyorum. Ama en önemli şey birlik beraberlik bugün taraftarlara da teşekkür ediyorum. Gerçekten bize çok destek veriyorlar onların desteği bizim için çok önemli . İnşallah birlikte Konyaspor'u kümede bırakabilirsek inanın bizde çok mutlu olacağız. Çünkü böyle her hafta stresli maçlar kolay değil. Bizimde bünyemiz bir yere kadar kaldırıyor. Ama yapacak bir şey yok işimiz bu. İnşallah herkes için faydalı olur bundan sonrası" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sergen Yalçın Kasımpaşa Konyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title