Haberler
Güncelleme:

Sergen Yalçın'dan Dortmund hezimeti sonrası veda gibi sözler

Şampiyonlar Ligi son maçında Borussia Dortmund'a 5-0 yenilmelerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Bundan sonraki gidişatın bizim açımızdan çok sağlıklı olduğu görünmüyor" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Eren İsmail:

Basit hata değil oyunun oyuncun modern oyuna uygun değil. Adamlar top sendeyken 5_6 kişiyle pres yapıyor senin oyuncularda hareket yok pres yok koşma yok sadece geride bekliyor. Bu şekilde şansın sıfır. Pjanic ghezal batuschai vs iyi olsa sana gelmezdi. En kötüsü de Türkiye puanlarının içine ettiniz. Her takım için söylüyorum bizi Avrupa'da rezil edecekse olmasın şampiyon kardeşim lig şampiyonu olsan nolur bize gurur lazım Avrupa başarısı lazım.

25
13
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İSTİFA et sende yeter topçularda oynamıyor , yönetimde istemiyor. Tadında bırak.

18
15
yanıtYanıtla
metin yücel:

herkes kafasına göre yorum yapmış istifa et diye adam deli mi istifa edip tazminattan olacak

12
18
yanıtYanıtla
Burak Ergül:

Ya kardeşim İstifa et o zaman sağlıklı değilse istifa et bu kadar zor mu bırakmak

22
4
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

helal olsun en azından şenol gibi suçunu başkasına atmıyor. hatayı kabul etmek de büyük erdemdir. şenol güneş kuralları 1-ben hariç herkes suçlu. 2-kimse beni eleştiremez.

6
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title