Haberler

Serenay Sarıkaya'nın Göbeğini İçine Çekmesi Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

Bir giyim markası için objektiflerin karşısına geçen Serenay Sarıkaya, karnını içine çekerek poz verince sosyal medyada çok konuşuldu.

Serenay Sarıkaya marka yüzü olduğu bir jeans markası için Serenay adlı koleksiyon hazırladı. Tasarımlarının tanıtımı için davet verildi. Basının karşısına çıkan Sarıkaya'nın poz verirken göbeğini içine çekmesi ise sosyal medyaya olay oldu.

Serenay Sarıkaya'nın Göbeğini İçine Çekmesi Sosyal Medyada Olay Oldu

"SERENAY BİLE GÖBEĞİNİ İÇİNE ÇEKİYORSA BİZ NE YAPALIM?"

Serenay Sarıkaya marka yüzü olduğu Mavi Jeans için 'Serenay' adını verdiği bir koleksiyon hazırladı. Tasarımlarının tanıtımı için de Levent'teki Ferko Binası'nda önceki akşam davet verildi. Serenay Sarıkaya'ya sevgilisi Kerem Bürsin eşlik etti. Geceye sosyete ve sanat dünyasından yıldız yağdı. Serenay Sarıkaya, lansman sonrası basının karşısına çıktı. Poz verirken karnını içine çekmesi ve çekim bittikten sonra bırakması ise sosyal medyaya olay oldu. Kimi ''Göbeği yokken Serenay bile göbeğini içine çekiyorsa biz ne yapalım?'' derken, bazıları ise ''Olmayan göbeği içine çekti, göbek içine kaçtı'' dedi.

Serenay Sarıkaya'nın Göbeğini İçine Çekmesi Sosyal Medyada Olay Oldu

Serenay Sarıkaya'nın Göbeğini İçine Çekmesi Sosyal Medyada Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (37)

kiko:

üç beş seneye yüzüne bakılmayacak biri. güldüğünde babaanneme benziyor.

23
7
yanıtYanıtla
BİRİ:

Cehennemin yarıdan çoğunu kadınlar dolduracak

8
19
yanıtYanıtla
Derya:

buna sen mi karar veriyorsun? :)

yanıt11
yanıt4
TRT:

Bİ BİTMEDİNİZ GİTTİ

yanıt4
yanıt1
BİRİ:

Efendimiz (asm) miraca çıkarıldığında "Cehennemin büyük bölümünü kadınların ve zenginlerin teşkil ettiğini gördüm." buyuruyor.

yanıt7
yanıt3
derya:

Ben cennete gideceğim diyorsun hadi bakalım :)

yanıt1
yanıt1
Başka biri:

Bana bir delil göster.Herhangi bir ilahi kitapta geçiyor mu ? Yada ne bileyim peygamberimiz mi söylemiş? Bir de sen mi karar veriyorsun kimin cehenneme gideceğine.

yanıt3
yanıt0
Ms:

Bilmeden konuşmayın bunu yalnızca Allah bilir

yanıt2
yanıt0
Rena:

Kız kardesine kızına yegenine tecavuz edenler nereye gidecek acaba

yanıt0
yanıt0
esila:

ben seviyorum serenayı sempatik, mütevazi çeksin çekmesin sizene milletin göbeğinden hayret yaa

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title