Haberler

Seren Serengil ve Işın Karaca Müzik Kariyerleri Hakkında Sosyal Medyada Birbirine Girdi

Güncelleme:

Seren Serengil'in Işın Karaca'nın konser afişini paylaşarak Ebru Yaşar'a benzetmesi tartışmanın fitilini ateşledi. İkili eskiden yaşadığı tartışmaları da gündeme getirerek sosyal medya üzerinden birbirine girdi.

Şarkıcı Yaşar İpek'le dünyaevine giren Seren Serengil, Instagram hesabından Işın Karaca'ya göndermede bulundu. Serengil'in Işın Karaca ve Emel Sayın'ın konser afişini paylaşarak Işın'ı şarkıcı Ebru Yaşar'a benzetmesi tartışmanın fitilini ateşledi. İki ünlü isim, eskiden yaşadığı sorunları da gündeme getirerek Instagram hesapları üzerinden birbirlerine laf attı.

"TABİ HERKES BU SAHNEYE ÇIKAMIYOR"

Serengil'in paylaşımını gören Işın Karaca, Instagram hesabından "Aa ne tatlı, her zaman verdiği desteğinin yanında Seren, konserimizin reklamını yapmış! Eh tabii, herkes bu sahneye çıkamıyor! Kızcağız da sağ olsun hemen posterimizi paylaşmış. Önümüzdeki 6 ayın konser takvimini yollasam onu da paylaşır mı acaba?" dedi.

Seren Serengil ve Işın Karaca Şarkıcılık Üzerinden Sosyal Medyada Birbirine Girdi

"GAZİNODA SEN GİTMEZSİN"

Karaca'nın bu paylaşımına ise Serengil'den yanıt gecikmedi. Serengil, "Işıncım ya TGRT'de benim vokalistliğimi dansçı kızların kareografisini yaptığın süreçte çok tatlıydın. Benim alt kadrolarımda hep büyük isimler çalıştı. Seninle çalışamadık sonra ben televizyonda olsun çıkmadım ama bak dönüyorum sahneye. Gazinoda pek gitmezsin ama yine de kırk yılda bir çıktığın için söylüyorum.

Seren Serengil ve Işın Karaca Şarkıcılık Üzerinden Sosyal Medyada Birbirine Girdi

"SATAŞARAK GÜNDEM OLMAYI SEVİYORSUN"

Seni yılbaşı kadrosuna Yaşar'ın altına alabiliriz bak batı eksiği var ama o fotoğraf olmaz. Ebru Yaşar zannetti herkes. Photoshopcuna söyle millet arabesk gırtlağı geldi zannedip zenci gırtlağı taklidi bulunca hüsrana uğramasınlar. Ayrıca benim paylaştığım fotoğrafı herkes paylaşmış. Sen seviyorsun sataşarak gündem olmayı başka çare de yok gibi gözüküyor. Haklısın bir sen kullanmamıştın adımı sana Emel Hanım'ın (Emel Sayın) hatırına kıyak. Hadi reklamın olacak yarın bak televizyonuma çıkacaksın beni konuşacaksın ama bu fotoğrafla alakan olmadığı çıkacak ortaya o zaman" dedi.

Seren Serengil ve Işın Karaca Şarkıcılık Üzerinden Sosyal Medyada Birbirine Girdi

Seren, yıllar önce Maksim Gazinosu'na çıktığı zamanların afişini "Assolistimiz sahnelere geri dönüyor" notuyla paylaştı.Serengil'in arasının iyi olmadığı Gülben Ergen'in afişteki fotoğrafının üzerini karalaması da dikkatlerden kaçmadı.

IŞIN, SEREN SERENGİL İÇİN İHTİYATİ TEDBİR KARARI ALDIRMIŞTI

Işın Karaca, sunduğu magazin programında kendisi hakkında yayınlar yapan Seren Serengil hakkında yayınların durdurulması için mahkemeden ihtiyati tedbir kararı aldırdı. Karaca, Serengil'in 6 aya kadar disiplin hapsine çarptırılmasını talep etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Işın Karaca Ebru Yaşar Magazin Haberler

500

Yorumlar (33)

Leyla:

Ya su serenden nefret ediyorum sanki sesi var gibi konusuyor .gecimsiz bir kadin herkesle kavga ediyor.biraz usturuplu ol be kadin he kese dalma

26
3
yanıtYanıtla
goksu:

seren serengil kendini ne Kadar Kücük düsürdügünün farkinda bile degil. Baskalariyla Alay edecegine aynada önce kendine baksin.

27
2
yanıtYanıtla
ADA:

seren denilen kadın kendisinde ses olduğunu düşünüyor galiba ışın karacanın topuğuna bile gelemez bu konuda aslında kendisi birilerine sataşarak gündem olmaya çalışıyor zavallı

22
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Seren Serengilin bu ülkede gerçekten ama gerçekten ne iş yaptığını anlamadım. . . Işın Karaca bir yetenek ses sanatçısı güçlü de sesi var. Seren ise rahmetli babasının şöhretiyle ekmek parası davasına herkese sataşıyor karakter çok önemli. . .

21
3
yanıtYanıtla
Gazi:

seren serengil sırf ortadalarda görünmek için medyadan kopmayayım diye ona buna laf atıp sataşıyor hep. Babası iyi adamdı ama kızı pehh. .

17
3
yanıtYanıtla
zxcv:

Kendini assolist olduğuna inandırmış:)Ya hiç mi kendini dinlemedin.

18
2
yanıtYanıtla
ahmet:

seren serengilin 1 şarkısını bilen var mı yahu? babasına hürmeten birileri buraya kadar getirmiş. ben de birilerini kendime basamak edeyim çabasında yaşamaya çabalıyo da terbiye eksik ahlak yoksunu. gazinoymuş çıktığı yer bir konserini bilmem ışın karacanın konserine kendi gitsin de belki bişey kapar keko

15
4
yanıtYanıtla
Fatoş:

Seren hanim kusura bakmayinda sesiniz birazan gibi neyin özguveni bu.;))

14
2
yanıtYanıtla
Leda:

Işın Karaca haklı insan birbirine benzeyebilir. Seren Serengil''in zaten kavga etmediği insan kalmış mı acaba?

13
2
yanıtYanıtla
LARA:

SEREN SERENGİL KİMDİ YA SES Mİ VAR ONDA KİMLERİN ARKASINA SIĞINIP HANGİ CAHİL CESARETİYLE GÜLBEN ERGEN GİBİ IŞIN KARACA GİBİ SANATÇILARA DİL UZATIYORSUN

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title