Haberler

Seren Serengil ile Deniz Akkaya Hakaret Eden Takipçilerini Mahkemeye Verdi

Güncelleme:

Sunucu Seren Serengil ve ünlü manken Deniz Akkaya, Instagram'dan paylaştıkları fotoğrafların altına hakaret içerikli yorum yapan takipçileri hakkında suç duyurusunda bulundu. İki ünlü, savcılığa verilen şikayet dilekçelerinde; hakaretler yüzünden onur, şeref ve saygınlıklarının etkilendiğini belirtti.

Seren Serengil ile Deniz Akkaya Adliyeye Koştu

CEZALANDIRMA TALEBİ

Seren Serengil'in savcılığa verdiği dilekçede ise, bir sosyal medya kullanıcısının sistematik olarak Serengil'in her fotoğrafının altına hakaret içerikli sözler yazdığı ifade edildi. Ünlü sunucu adına fanlarının açtığı hesaplara da aynı şekilde yorum yapan şüphelinin, savcılık tarafından tespit edilerek cezalandırılması talep edildi.

Seren Serengil ile Deniz Akkaya Adliyeye Koştu

TAKİPÇİLERİNİ AFFETMEDİ

Deniz Akkaya, avukatı Melih Erkul aracılığıyla verdiği dilekçesinde; Abdulrahman T. isimli şahsın hakaretlerine ve iftirasına maruz kaldığını söyledi. Akkaya'nın binlerce takipçisinin önünde şüpheli Abdulrahman T. tarafından sinkaflı cümleler ve tehditkar sözlerle hakarete uğradığı ifade edilen dilekçede, şüpheli hakkında soruşturma başlatılması talep edildi.Seren Serengil ve Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden kendilerine hakaret eden takipçilerini affetmedi. Savcılık, iki ünlü ismin resmi hesapları ve fan sayfalarına sürekli olarak hakaret içerikli sözler yazan kişiler için soruşturma başlattı.

Seren Serengil ile Deniz Akkaya Adliyeye Koştu

Seren Serengil ile Deniz Akkaya Adliyeye Koştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Deniz Akkaya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (10)

KARAM:

Neden eleştirilere açık değiller. Gereksiz varlılar. Ekran kirliliği.

12
7
yanıtYanıtla
.....:

Eleştirilere dava açmamışlar hakaretlere açmışlar dikkatli oku.

yanıt7
yanıt3
Adınızı Yazın:

kapat yoruma fotograflarını işiniz gücünüz yok. bi de üstüne savcılıgın işi yok da sızın fotolara kımler yorum yapmış aa dur bakalım tek tek dıyıp tespıt yapacaklar. vay anasını ya ne kdr önemli şahsiyetlersiniz

17
2
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Yaşlı ve çirkin cekirgeler

14
2
yanıtYanıtla
s:

boş işler için yüce yargıyı meşgul edip durmayın . . sizin yüzünüzden gerçek suçlulara sıra gelmiyor. soytarılar anca onu bunu şikayet edin birazda insan olun insan estetik balonları

15
0
yanıtYanıtla
Leda:

Al birini vur ötekine!!! İkisi de gereksiz!!!

13
2
yanıtYanıtla
sam:

bunları kim hangi akla takip ederki

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

midem bulaniyor resimlere bakinca

2
0
yanıtYanıtla
mebrure:

Takipçi olan kişi niye hakaret içeren yorum yapar ki. Eleştiri yaparsın sevmediğin kişiyi de takip etmezsin.

2
0
yanıtYanıtla
Gogo:

Şimdi bu hakaret edenler nasıl güzel şeyler soyleyecekler mahkemede :)))))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title