Haberler

Seren Serengil, Hapse Girerken Yeni Aşkı Yaşar İpek Elini Bir An Bırakmadı

Güncelleme:

"Bana kadınlığımı hatırlattı." diyerek Yaşar İpek ile aşk yaşadığını duyuran Seren Serengil'i sevgilisi yalnız bırakmadı. Seren cezaevine giderken sevgilisi elini sımsıkı tuttu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan açıklama yapan Seren Serengil "Bana kadınlığımı hatırlattı, arkamda dağ gibi durdu." diyerek Yaşar İpek ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Seren cezaevine giderken sevgilisi elinden sıkı sıkı tuttu.

SEVGİLİSİNİN ELİNİ TUTARAK DESTEK OLDU

Gülben Ergen hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil bugün cezaevine gönderildi. Seren cezaevine giderken sevgilisi de yanındaydı. Ekip otosunda Seren'in yanında oturan Yaşar İpek, sevgilisinin elini tutarak destek oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Magazin Haberler

500

Yorumlar (15)

????:

Yaşar ipek ne ara bu hale geldi hayret düzgün kişiliği beyefendi bir yapısı vardı serenle aynı karede inanamıyorum

9
4
yanıtYanıtla
Yorum:

Seren, 3 Gün geçecek !! Ama Gülveren Ablayı 3 Gün Değil, 3 Ay Değil, 3 Sene Değil, 30 Sene Değil ..... Torunların Torununa Kaddar o, Gülvereni hep Konuşacaklar.....

4
3
yanıtYanıtla
HAMZA:

seren seni severim kendine iyi bak

4
3
yanıtYanıtla
WISH:

Ne kadar olumsuz düşünüyorsunuz. Belki de Seren Hanım aradığı mutluluğu Yaşar Bey''de bulacaktır. Birbirleri için doğru insan olabilirler. Herkes evlenip mutlu bir yuva sahibi olmak ister. İnşallah olumsuz düşünenleri yanıltacak gelişmeler olur. Güzel haberler duymak ümidiyle. . .

5
2
yanıtYanıtla
Ayse:

Yazık yazık tv dünyası böyle show görmedi semerci sana yakışmıyo şunu haber yapman

4
2
yanıtYanıtla
Reklam:

Reklamin iyisi kötüsü olmaz. Sizde bunlari yayinlayarak prim veriyosunuz bunlara

5
1
yanıtYanıtla
ADALET:

Eski kayın biraderi yaşar ipek le aşk. . . !!! Gülbeni eleştirip nasıl olurda eski kayınbiraderiyle aşk yaşar ? Gereksiz hiç bir vasfı olmayan insan seren serengil ve yalakaları. Gülben olmasa açsınız aç . yeşim salkım ve seren serengil gidin elini öpün Gülben Ergen in sayesinde ekmek yiyorsunuz. Ece erken de Gülben Erken sayesinde teklif aldıda bi programda çalışabiliyor. Gülben Ergen in dedikodusunu yapın sonrada para alın ohh ne güzel valla. . . Gereksizler ordusu defolun artık tv den. . .

5
1
yanıtYanıtla
Sanki:

Nedense bu yorumu Gülben Ergen yapmış gibi geliyor

yanıt4
yanıt3
Ceza:

Verilen ceza 3 gün olunca reklam için Güle oynaya gidiyor verseler di 3 ay ceza göreydik halini verilen ceza değil ödül olmuş çıkınca reklama bak sen

6
0
yanıtYanıtla
MERVİŞ:

Yaşar İpek ! Bu kadınla ilişki yaşayarak Yıldız Tilbe''nin sana verdiği şarkılara yazık ettin !

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title