Haberler

Seren Serengil: Evlenmeden Çocuk Yapmak İstiyorum

Güncelleme:

Yaptığı evliliklerden bir türlü yüzü gülmeyen Seren Serengil, artık anne olmak istediğini söyledi.

Ünlü şarkıcı Seren Serengil, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı.

"ÇOCUK YAPMAK İSTİYORUM"

Bir kozmetik mağazasında yaklaşık bir saat makyaj yaptıran ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Serengil, '8 aydır hayatımda biri yok ama çocuk yapmak istiyorum, evlenmek istemiyorum, böyle nasıl olacak ben de bilmiyorum kısmet diyorum' açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Seren Serengil Akmerkez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (19)

ali cicekbabacan-berlin@hotmail.de:

Habere bakin sayin okuyucular,seren hanim evlilik disi cocuk yapmak istiyormus.Rahmetli babasi kalksa nederdi acaba.birde olacak cocuguna babasini kim diye tanitacak acaba.yasanan olay bence ülkemizdeki AHLAK EREZYONU nun geldigi seviyeyi gösteriyor sanirim.

53
8
yanıtYanıtla
SİBGATULLAH(ALLAH IN YARATICI GÜCÜ)recepisik5:

EVLENMEDEN NASIL ÇOCUK YAPILIR? BEN GAYRI MEŞRU ÇOCUK YAPACAĞIM DİYEMEDİĞİNE EVLENMEDEN ÇOCUK YAPACAĞIM DİYOR.EVLENMEDEN ÇOCUK YA ZİNA İLE YADA FUHUŞ İLE OLUR.YÜCE YARATAN İZAN ,İRFAN NASİP ETSİN.

30
5
yanıtYanıtla
EeeEskicimirac3@hotmail.com:

Gel o zaman serencim seni doğurtturayım.Bence sorun yok:))

14
18
yanıtYanıtla
-ndr_hh@live.de:

Haber ne kadar kalitesizse, senin yorumun daha da bir o kadar kalitesiz...

yanıt0
yanıt0
xyztmeryem8625@hotmail.com:

mazerete bak evliliklerinde mutlu olmamışta evlenmeden çocuk yapmak istiyormuş.. bizimkiler hepten şaşırdı..... saçma sapan gereksiz bi haber

22
3
yanıtYanıtla
KRALsevmek_@hotmail.com:

Bunlarda evlenmeden çocuk sahibi olmak moda haline geldi... Resmiyette babasız çocuğa p..ç derler bizim buralarda...

17
3
yanıtYanıtla
kızgınnnncevoizmir@hotmail.com:

hahahah aynen

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

Seren Serengil gerçekten evlilik konusunda çok şanslı sayılmaz... O yüzden herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Evlilikte hayırlı değilse olmamalı.. Ancak evlilik dışı çocuk yapma isteğiniz olabilir, bu düşünce yapınızı kendi sosyal çevreniz kaldırabilir ama bunun bu şekilde haber yapılmasını doğru bulmuyorum... sizin tercihleriniz sizi bağlar ama bu doğru bir mesaj değil...

12
8
yanıtYanıtla
Abuzernihat_tandirci@hortmail.com:

Ulan salak!!! Bir de felsefe yapmazmısın. Zina yapmak isteyen birine hayırlısı denirmi be????

yanıt0
yanıt0
cem tunam2mccs@windowslive.com:

ABUZER denen DENSİZ... Önce okumayı sonra okuduğunu anlamayı dene... Orada 'Evliliğin Hayırlısı' dediğim çok açıkken sen nasıl anlıyorsun acaba? Kural bir: Öncelikle tam oku kural iki: okuduğunu anladığından emin ol kural üç: gerçekten verebileceğin mantıklı bir cevabın,bilgin var ise yaz kural dört: hakaret etmekten,küfür etmekten kaçın. Terbiyeli ol...

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title