Haberler

Şereflikoçhisar'da Yol Uygulaması

Şereflikoçhisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 30 Aralık 2017-02 Ocak 2018 tarihleri arasında yoğunlaştırılmış yol uygulaması yaptı.

İlçenin yeni yılını güven ve huzur içerisinde geçirebilmesi amacıyla, söz konusu tarihler arasında yapılan yoğunlaştırılmış yol uygulaması; halkın yoğun bulunduğu yerlerde ve umuma açık yerlerde gerçekleştirildi. Uygulamada toplam bin 88 şahıs sorgusu ve 247 araç sorgusu yapılırken 12 araca cezai işlem uygulandı ve 23 umuma açık yerlerin denetimi gerçekleştirildi.

Şereflikoçhisar Jandarma ekipleri de E-90 Karayolu üzerinde yaptıkları yol uygulamalarında ise haklarında yakalama kararı bulunan toplam 40 şahsı yakaladı ve 20 araca trafik yönünden idari para cezası uyguladı.

Öte yandan yol izin belgesi olmaksızın yolculuk yaptığı tespit edilen toplam 26 Suriye uyruklu şahıs yakalanırken bu şahıslara toplu taşıma hizmeti sunan firmalara da gerekli idari para cezası uygulandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şereflikoçhisar 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title