Haberler

Serdivan Belediyesi Bayramlaşma Programı

Belediye Başkanı Alemdar: "Müslümanların bu mübarek gün hürmetine gerçek manada bayram yaşamasını ve yapılan haksızlıkların, zulümlerin, gözyaşlarının bir an önce dinmesini niyaz ediyorum"

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Müslümanların gerçek manada yaşamasını ve yapılan zulümlerin son ermesini istediğini söyledi.

Alemdary, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediyenin yeni hizmet binasında düzenlenen programda, belediye personeli ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Törende bir konuşma yapan Alemdar, kardeşçe bir yaşamın tüm dünyada hakim olmasını istediklerini belirterek, "Bayramlar, kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin perçinlendiği; kırgınlıkların ve dargınlıkların giderildiği günlerdir. Belediyemizde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle gerçekleştirdiğimiz bu programda ilçemizde ve Sakarya'da bu kardeşliği ve birlikteliği oluşturduğumuzu görüyoruz" dedi.

Alemdar, Ramazan Bayramı'nın dünya genelinde kutlandığına işaret ederek, "Dünyanın her yerinde yaşayan ve din kardeşliği ile birbirine bağlı olan Müslümanların bu mübarek gün hürmetine gerçek manada bayram yaşamasını ve yapılan haksızlıkların, zulümlerin, gözyaşlarının bir an önce dinmesini niyaz ediyorum" diye konuştu.

Programa, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İlçe Kaymakamı Ramazan Şahin, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve diğer davetliler katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title