Haberler

Serdar Ortaç, Okan Kurt'tan Boşandıktan Sonra Evini Su Basan Demet Akalın'a Destek Oldu

Güncelleme:

Serdar Ortaç, haciz işlemlerinin ardından evini su basan Demet Akalın'a "Demet'e bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun" diyerek destek oldu.

Okan Kurt ile 10 dakikada boşanan Demet Akalın haczedilen evinin fotoğrafını paylaşarak, 'Kopardığınız hortumlar yüzünden evimi su bastı' diyerek isyan etmişti. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan, Demet Akalın'a destek geldi. Ortaç, 'Demet Akalın'a bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun. Buradan bir şey öğrendin kimseye güvenmeyeceksin' dedi.

"DEMET'E BU YAŞATTIKLARINIZA YAZIKLAR OLSUN"

Akalın'ın evine su bastığı açıklamasının ardından Serdar Ortaç, şunları söyledi: "Evet adalet duygusallık dinlemez, herkese eşittir, ancak Kim yaptıysa, Demet Akalın'a bu yaşattıklarınıza yazıklar olsun. Boşver demet, bırak hortumları koparsınlar evden, daha iyi bir ev alacaksın ilerde. Buradan bir şey öğrendin kimseye güvenmeyeceksin! Heleki iş yaptığınız tüccarlara ikinizde güvenmeyeceksiniz! Onlar ev araba dinlemez görüyorsun işte haciz koydular.

Serdar Ortaç, Okan Kurt'tan Boşandıktan Sonra Evine Su Basan Demet Akalın'a Destek Oldu

"OKAN DA BU DURUMA DÜŞMEK İSTEMEZDİ"

Ancak Okan da bu duruma düşmek istemezdi. O Çocuğunun babası ve sen de iyi bir insansın. Bunların hepsi bir sınav geçecek demet. Dünya kadar malın olmasın,sağlığın olsun!"

Serdar Ortaç, Okan Kurt'tan Boşandıktan Sonra Evine Su Basan Demet Akalın'a Destek Oldu

Serdar Ortaç, Okan Kurt'tan Boşandıktan Sonra Evine Su Basan Demet Akalın'a Destek Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Serdar Ortaç Okan Kurt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (32)

ENESSON:

Yanlış tabi ama hergün binlerce sıradan Türk insanının yaşadığı şeyler. Size yapılınca açılıyo ağzınız sadece

16
2
yanıtYanıtla
ms:

ne olmuş görende ev sular içinde zaneder bunlar hep kendilerini haklı görürler tamamda senin kocan kredileri çekip sırf hava olsun diye 500 tane tır alırsa borçla sonun böyle olur demetin görgüsüz olmasından dolayı çok iyi olmuş bir ara paylaşımlar yapıyordu 500 tane tır diye görgüsüz

15
1
yanıtYanıtla
Halil:

Ya bu demet akalın değilmiydi vergi kaçıran vergi ödememek için bin takla atan sonrada televizyona çıkıp bu tshirtü 1000 liraya aldım diyen? ne bu şimdi medine dilencisi halleri acitasyonlar falan ?!

13
1
yanıtYanıtla
muhtarkent:

demet akalın 2 bin liraya terlik giyerken ağlamıyordu . koca koca tektaşları basının gözüne sokarken gayet mutluydu . herkes cimri ben kendime harcıyorum derken bu günleri düşünmüyordu . acıtasyon yapmayın iki koltuk iki televizyon gitti diye .

10
0
yanıtYanıtla
azapay:

ya siz gerçekten insamısınıuz acaba ne hale geldik artık nefret kin bu kadarmı gözünüü doyurdu icra ne demek bilirmisinz bir çoçuğun ica memurlrı gititkten sonra gene gelip benide götürmezler değilmi anne diye sorması hala kulaklarımda siz neden bahsediyorsunuz insan olun insan

yanıt0
yanıt0
MKRC:

herhalinizi resim çekip paylaşmak zorundamısınız. . niye ağlıyosunuz herkes gibi başınızın çaresine baksanıza

8
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Ben 3 siniftayken birgun eve geldigimde baktim buzdolabimiz yok... Zaten daha once televizyon falab islerine yarayan ne varsa goturmuslerdi. Bir tek o bozuk buzdolabi kalmisti. Onu gormeyince anneme dediki anne buzdolabinidami aldilar.evet dedi. Ne annem ne ben ikidebir eve gelip esyaliri goturen o icra memurlarini unutmadik. Bazen haberimiz olurdu gelecelerinden saklardik tencereyi tavayi kasigi... Kotu ...

7
1
yanıtYanıtla
TECELLİ:

ALLAH KİMSEYİ BÖYLE SINAMASIN İŞTE NE GÜZEL DİYORSUN EVİME İCRA MEMURLARI GELDİ DİYE BENİMDE EVİME GELDİ SENİN EŞİNİN ÖDEMEDİĞİ MAAŞLARDAN ÖTÜRÜ. . . . . . BİZİ BU DURUMLARA DÜŞÜRÜPTE SİZİN GÜNÜNÜZÜ GÜN EDİP GEZMENİZ HAKTAN REVA DEĞİL ZATEN. BU DURUM SADECE SENİN BAŞINA GELMİYOR YANİ . . . . ETME BULMA DÜNYASI BİR YERLERDEN ÇIKIYOR İŞTE MAZLUMLARIN AHI. . . .

7
0
yanıtYanıtla
YEMEDİK..:

O PAHALI ÇANTALARINDAN SAT Bİ TANE DEĞİL HORTUM 3 DAİRE ALIRSIN APARTMANDA BIRAKIN BU İŞLERİ ORGANİZE İŞLER BUNLARRR

4
1
yanıtYanıtla
baba:

yarışma porogramından kazandığın üçkuruşluk arabayı hayır kurumuna vermiyerek kendi durumunu hazırladın demet hanım

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title