Haberler

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Son Paylaşımıyla Sınırları Zorladı

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın son paylaşımını görenler "Serdar buna nasıl izin veriyor?" şeklinde yorumlar yaptı.

Uzun süre birbirinden ayrı kalan ve o dönemde ortaya çıkan ayrılık iddialarını sürekli olarak yalanlayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan şimdilerde hasret gideriyor.

MUTLULUK POZLARI VERİYORLAR

Kendilerini görüntüleyen muhabirlere sürekli olarak haklarında yapılan haberlerin yanlış olduğunu açıklayan çift mutluluk pozları vermeye devam ediyor.

SON PAYLAŞIMIYLA SINIRLARI ZORLADI

Tüm bunlar olurken Ortaç'ın genç eşi Chloe'den yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Amerika'da gerçekleştirdiği bikini ve mayo çekiminden yeni bir kareyi takipçileriyle paylaşan Chloe büyük beğeni aldı.

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Son Paylaşımıyla Sınırları Zorladı

YORUMLARDA SERDAR ORTAÇ'A GÖNDERME

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşımın altına "Serdar Ortaç buna nasıl izin veriyor?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Chloe Loughnan'ın diğer paylaşımları;

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Son Paylaşımıyla Sınırları Zorladı

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Son Paylaşımıyla Sınırları Zorladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Ortaç Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (91)

ali:

Bu cahillik oldukça toplum bir adım ileri gitmez. Yok mini etek giymiş, yok başörtüsü takmış, yok küpe takmış. Sizene ne olm. Kendi hayatınızı yaşayın. Sonra milleten silleyi yeyince beni ezdiler diye ağlamayın.

36
0
yanıtYanıtla
Leyla:

Ilk defaaaa ayni fikirdeyiz sanirim :)

yanıt2
yanıt0
ASABİ:

LÜKS YAŞIYORSUNUZ LÜKS . . . . . . . . . . . BİR ZAMAN GELECEK BU DEĞİRMENİN SUYU BİTECEK. . . . . . . . . . . KAZANCINIZ KADAR HARCAYIN . . . . . . . . . . . BAŞKALARINA ÖZENMEYİN TASARRUF EDİN YOKSA KIÇINIZIN ÜZERİNE OTURURSUNUZ . . . . . . . . . . DEMEDİ DEMEYİN

23
2
yanıtYanıtla
xxx:

yemeyenin parasini yerler gibi bir durumda var. sen yeme biriktir

yanıt0
yanıt0
soner:

ne var la bunda sanki sizin karınız kızınız karaçarşafla denize giriyr yazın gidin bakın sahillere . . .

19
6
yanıtYanıtla
fırat:

edebim elvermez edebi elden gidene!yazıklar olsun

yanıt9
yanıt4
Doğru söz:

Ya arkadaşlar artık şu zihniyetinizi değiştirmeniz şart.Kadın istediği fotoğrafı paylaşabilir bu size neden bu kadar dokunuyor?.Herkesin namusu kendine ilk başta bi kendimize bakmamız lazım.

16
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yabanci kadinla evlendim mi baştan herseyi kabulleneçeksin onlar özgür ve rahat yetişmişler inançları farklı senin ne inancına ne kültürüne kesinlikle uymazlar

17
1
yanıtYanıtla
afrn:

Bu serdar 10-15 yıl sonra devlet bize bakmııyor diyecek!

18
0
yanıtYanıtla
qq:

Kocası izin veriyor bize ne kardeşim. Yeni doğan bebeklere çipli koruma ne güzel bir haber bize böyle faydalı haberlerle gelin. Kimin eli kimin cebinde bizi ilgilendirmiyor bu gibi haberler eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmekle eşdeğer nitelikte yapmayın istemiyoruz. . . . . . . . . . . .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title