Haberler

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Organik Meyve ve Sebze İşine Giriyor

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan, İbiza'dan meyve ve sebze getirip organik kür yaparak ticarete atılıyor.

Kanal D'nin hafta içi her sabah izleyicisiyle buluşan 4 Kadın Zamanı; Eylül Öztürk, Hande Ataizi, Derya Tuna ve Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana geliyor. Birbirinden keyifli sohbetlerin gerçekleştiği programda bugün Serdar Ortaç'ın eşi Chloe'nin yeni iş girişimi konuşuldu.

ORGANİK MEYVE VE SEBZE İŞİNE GİRİYOR

Serdar Ortaç ve Chloe arasındaki kıskançlık krizinin gündeme gelmesinin ardından, Hande Ataizi Chloe'nin yeni iş girişiminden bahsetti. Ataizi, "Chloe, İbiza'dan organik meyve ve sebze getiriyor, Şeyda Coşkun gibi diyet ürünler ve organik kürler yapmak istiyormuş, ticarete atılıyor yani." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan, Organik Meyve ve Sebze İşine Giriyor

"SAHNEDE DANSÇI KIZLARA SARILMAK YASAK"

Antalya'da düzenlenen 22'nci Manavgat Barış Suyu Festivali'nde sahneye çıkan Serdar Ortaç, 45 yaşından sonra evlenerek mutluluğa kavuştuğunu söyleyerek "Eskiden sahnede dansçılara sarılırdım. Ama artık evlendim, sahnede dansçı kızlara sarılmak yasak dedi. Ortaç, annesinin kendisinin esmer biriyle evlenmesini istediğini, ancak eşinin sarışın olduğunu belirterek, Mecburen saçlarını boyatacağız. Yapacak başka bir şey yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (17)

YETMİŞ3:

Serdar sen dansçı kızlara sarılma ama eşin arap saçına dönmüş araplar sarılıyor. .

3
5
yanıtYanıtla
ferda:

serdara olan sevgisi, kiskancligi hic inandirici degil. paraya asik . Seven insan kocasina bir evlat verir. Bosuna mutluluk rolu yapmasin. parayla saadet olmaz.

4
1
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Dolar dolar dolar dolar dolar Koyunlar koyunlar koyunlar Battik lan kinm tak serdara

0
3
yanıtYanıtla
hadi ülennn:

hadi ulan denyooo dolar 6 tl ye düştü. sen ne zaman okudun haber falan en son

yanıt2
yanıt1
alaycı:

karının hakkını yemeyelim. pazarlamada bir numara. kesin bu ticarette de başarılı olur

3
0
yanıtYanıtla
EKS MEN:

Tarlacı Bilo Karı kelimesi kaba bir kelime olsa nikah memuru sizi karı koca ilan ediyorum demez yerli maho

yanıt2
yanıt0
Selim Avustralya:

Neresine aşık olmuş bu Ada''mın hayret

1
2
yanıtYanıtla
Rambo:

Chloe 1 numara

0
3
yanıtYanıtla
suat:

Türkiyede hic pazara cikipta koylulerden sebze ve meyve satin almismi. organik kur yapmak icin egitimi varmi?ibizanin sebze ve meyvesinin Organik oldugunu ispat edebilecekmi. Para kazanmak amaciyla yine insan sagligiyla oynayan bir Sektor olmayacagini nerden bilelim. Kendi vataninda kendi memlekinde tatbik etsin.

2
0
yanıtYanıtla
.....:

Adama boşan diyenler size ne lan size mi kaldı?

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title