Haberler

Serdar Ortaç Almanya'da Coşturdu

Serdar Ortaç Almanya'da coşturdu Almanya'nın Bochum kentinde dün akşam sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı.

Serdar Ortaç Almanya'da coşturdu

Almanya'nın Bochum kentinde dün akşam sahne alan ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Bochum şehrinde bulunan ve Avrupa'nın en ünlü Türk diskosu olarak bilenen Club Taksim'de, hayranlarıyla buluştu.

Konserine 'İşim olmaz' adlı şarkısıyla başlayan Serdar Ortaç, mekanı tıka basa dolduran hayranlarına 'Bu akşam tüm Serdar Ortaç şarkılarını dinleyeceksiniz, birlikte güzel bir gece yaşayacağız' dedi ve sevilen şarkılarını art arda seslendirdi. Dansçı kızlar eşliğinde dans eden sanatçı, sahne performansıyla hayranlarından bol bol alkış aldı. Sahnenin önünü dolduran kadın hayranlarının, sanatçının seslendirdiği çoğu şarkıya eşlik ettiği gözlendi.

'BEKAR GÖRMEK İSTEMİYORUM'

Hayranlarıyla ara ara sohbetler de eden ve yakalandığı MS (multipl skleroz) hastalığı ile ilgili olarak 'Şimdi çok iyiyim, meraklanmayın' diyen ünlü sanatçı Serdar Ortaç 'Biliyorsunuz ben artık evliyim, bundan dolayı hüzünlü şarkıları çok okumayacağım ve duygusal şarkı da çok fazla yazmayacağım. Bu arada aranızda bekar görmekte istemiyorum. Mutlu olmak için evlenin kızlar, duyuyor musunuz beyler' diye seslendi. Ünlü sanatçı 'Annem bana hep kadınların esmeri güzeldir derdi. Benim değil, annemin sözü bu. Biliyorsunuz eşim de sarışın' dedi.

Yeni ve eski şarkılarını seslendirerek müzik sevenleri adeta mest eden Serdar Ortaç, geldiği Bochum'da hem coştu hem de coşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Ortaç Almanya Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title