Haberler

Serdal Adalı: Quaresma'nın Beşiktaş'ta jübile yapmasını isterim

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı, "Quaresma Beşiktaş'tan istediğimiz gibi ayrılmadı. Quaresma da arzu ederse Beşiktaş'ta jübile yapmasını isterim." dedi.

Beşiktaş'ta başkan adaylarından Serdal Adalı, 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"Fikret Orman beraber çalışmayı teklif ettiğinde çok uzun süre düşünmedim. 2010'daki sorunlar ile 2018'deki sorunlar çok benzer. Daha önce çalıştığım arkadaşlarımın listemde olması çok normal. Kısa sürede de olsa çok iyi bir liste oluşturduğumuzu düşünüyorum. Kısa sürede 100 bin üyeye ulaşmak çok gerçekçi bir hedef olmaz. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, bu borçlarla batmaz. Biz bunun altından kalkabilecek bir kulübüz.

"BEN KENDİ BAŞKANLIK ÇİZGİSİ OLAN BİRİYİM"

Mali konular bizim camiada diğer camialara göre fazla tartışılıyor. Kısa vadede ödememiz gereken borç hakkında bir hazırlığımız var çözeceğiz. Sorunları iyi bir ekiple çözebileceğimize inandım ve aday oldum. Ben zaten hiçbir zihniyetin devamı değilim. Ben kendi başkanlık çizgisi olan birisiyim. Bu bütçe disiplinini bozmadan devam edersek mali açıdan başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Serdal Adalı: Quaresma'nın Beşiktaş'ta jübile yapmasını isterim

SERDAL ADALI'DAN TRANSFER MÜJDESİ

Gelip gelmez oynayabilecek bir santrfora ihtiyacımız vardı. Taraftardan çok da baskı geldi. Ama yüzde yüz fayda getirmeyecek bir transferi yapmadık.3-5 bin kişinin karşıladığı transferlerle taraftarımızı elbette mutlu etmek isterdik ama ekonomik şartlar izin vermiyor. Transfer düşüncemiz var. 3 kulvarda mücadele edeceğiz. Eksik olan yerlerin araştırmasına şimdiden başladık. Ciddi bir scout ekibimiz var. Devre arasında mutlaka forvet transferi yapacağız.

"TALİSCA'DA GELİR, DAHA İYİSİ DE GELİR"

Quaresma Beşiktaş'tan istediğimiz gibi ayrılmadı. Quaresma da arzu ederse Beşiktaş'ta jübile yapmasını isterim. Beşiktaş'ta futbolu bırakan herkese jübile yapmak çok hoş olur. Ekonomik sıkıntılarımızı çözersek Talisca da gelir, daha iyisi de gelir. Talisca'nın şu an aldığı 8.5 milyon maaş var. Ekonomik krizlerimizi çözelim inşallah."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Serdal Adalı Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (10)

KARTAL:

bence q7 bir sene daha beşiktaş da oynamalı

7
3
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

serdal adalı Q7 35 yaşına girmiş gündem sempatik görünmek için oynama, bul genç ve ucuz futbolcular, o zaman bizde seni tebrik edelim, portekizde ve diyer ülkelerde genç futbolcu buluyorlar çok ucuz fiyata parlatıp satıyorlar, bizde para etmeyecek adamlara 4 futbolcu maaşı veriyoruz yine başarı yok, artı külüp borç içinde kalıyor, anlayacağın Q7 bu saatten sonra bircacık olmaz

4
4
yanıtYanıtla
Black Eagle:

Bir kez daha neden Ahmet Nur Çebinin başkan olması gerektiğini kanıtlıyor bu fiko dan bir farkı olmayan ismimizi şikeye karıştırmış adam!

6
1
yanıtYanıtla
kartal:

ne olacak o zaman beşiktaşın borçları mı azalacak sayın adalı bence quaresma takımdan ayrıldığına mutlu olmuştur gitmeseydi takımın aldığı her kötü sonuçta en çok o eleştirilecekti adam bitik kalsa ne olurdu

5
1
yanıtYanıtla
Yav saçmalık bu:

Diyorsun ki ekonomik sıkıntı hala yıllığı 3.5 milyon olan quaresmayi alalım diyorsun çok istuyorsan ilerde teknik kadroda yer verirsin bu yaşlı bitik oyuncu alımlarınız yetti artık fiko ne zaman vagner love hasretine tutundu o zaman bozdu kendini

5
1
yanıtYanıtla
diyarbakırlı bjk li:

Adamı geri getirin çabuk!

5
0
yanıtYanıtla
Flash Tv Yalçın Abiniz:

Ziyaaaaaaaaa

3
0
yanıtYanıtla
Başka..:

Adam başkan olmadan sınıfta kaldı yenisi bulurum de arkadaş jübile yaptırınca başarımı oluyor hayret ya vizyon, misyon olmalı başkan olacak adamda bu da tam TIIRRRTTTT

2
0
yanıtYanıtla
düşünen insan:

serdal adalı sen önce 3 temmuz un hesabını ver.

0
0
yanıtYanıtla
S.şahin:

Bu tip oyunculara harcanan paralar çöpe atılmıştır, , bu paralarla sahanızın zeminini adam gibi standartlara ulaştırın, gençlere alt yapıya harcayın, bırakın bu bitikhalısaha topçularıyla ilgilenmeyi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title