Haberler

Serdal Adalı: "Avrupa'da İlk 5'teyiz"

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine at sporunun önemli isimleri de katıldı.

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine at sporunun önemli isimleri de katıldı. Adalı, "Hedefimiz Türk atçılığını Avrupa'nın ilk 3'üne sokmak" dedi.

Düzenlediği davete katılanlara teşekkür eden Adalı, "Güzel bir gece oluyor. Antalya hipodromunun inşaatı devam ediyor. Bir parça gecikecek gibi. Erzincan hipodromunun temelini atacağız. Elimizden geldiğince Türk atçılığını, yetiştiriciliğini, hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz. Özellikle de 10 sene içinde hipodrom sayısını yüzde 100'e yakın artırmış olacağız. Erzincan ve Antalya hipodromunu açmayı planlıyoruz. 2-3 planladığımız şehir daha var ve bunların üzerinde çalışıyoruz. 2023 hedefimizde 15 hipodromu bitirmiş olacağız" dedi.

"HEDEFİMİZ İLK 3"

Medyanın etkisiyle birlikte Türk atçılığının ilerlediğini ve Avrupa'da ilk 5'in içinde olduğumuzu belirten Serdal Adalı, hedefinin ise Türk atçılığını ilk 3'e sokmak olduğunu açıkladı.

Adalı, "İlgi artıyor. Bunda medyanın da etkisi var. At sporu çok güzel bir spordur. Hipodromlar da şehirlerin içinde nefes alınabilecek en nadide yerlerden birisidir. Herkesi bekliyoruz. Türk atçılığı şu anda Avrupa'da ilk 5'in içinde. Ama bizim hedefimiz önümüzdeki 5 sene içinde ilk 3'e girmek. Nüfusunuz artıyor ve verim de artıyor. Bu arada son dönemde müthiş destek görüyoruz hükümetimizden. Ben burada sizlerin huzurunda Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, bugüne kadar görev yapan Tarım Bakanlarımıza, bürokratlarına desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Destek geldikçe biz de elimizden gelen gayretle Türk atçılığını bir noktaya getirmeye çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

"DÜNYA'NIN EN İYİ ATLARI BURADA KOŞUYOR"

Gazi Koşusu hakkında da açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, "Önemli olan Gazi Koşusu'nu koşmaktır. 22 at katılacak. Eksik olmaz. Burada olan bütün atlar favoridir. En hazır olan kazanacak. Şimdiden hayırlı olsun. Bizim şu anda uluslararası yarışlarımız var. 1-2 Eylül tarihinde yapılacak. Dünyadaki tüm iyi atlar gelip burada koşuyor. Ama onların gelip burada koşması değil, bizim gidip oralarda yarışmamız gerekiyor. Bütün yatırımları da bunun için yapıyoruz. Bizim gidip oralarda yarış kazanmamız bizi mutlu eder ve bizim için anlamı olur" şeklinde konuşmasını tamamladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Serdal Adalı'nın açıklamaları - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Jokey Kulübü Serdal Adalı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title