Haberler

Serbest Kaldı, 4 Kişiyi Vurdu

Serbest kaldı, 4 kişiyi vurdu 20 Haziran'da eşini işyeri ile birlikte eşini yakmaya çalışan manken Hülya Arık'ın eski kocası Gazi Koçkaya, Muğla-Aydın karayolu üzerindeki daha önce yaktığı eşinin işyerini tekrar basarak eşi, kayınvalidesi ve iki çalışanı silahla yaraladı.

Serbest kaldı, 4 kişiyi vurdu

20 Haziran'da eşini işyeri ile birlikte eşini yakmaya çalışan manken Hülya Arık'ın eski kocası Gazi Koçkaya, Muğla-Aydın karayolu üzerindeki daha önce yaktığı eşinin işyerini tekrar basarak eşi, kayınvalidesi ve iki çalışanı silahla yaraladı.

MUĞLA - MUĞLA Muğla'da 20 Haziran'da karısına ait işyerini yakan ve adli makamlarca serbest bırakılan Gazi Koçkaya, aynı işyerini basarak karısı Sibel İşler Koçkaya, Kayınvalidesi Nevin Dinç ve iki restorant çalışanını yaraladıktan sonra Kafaca Mahallesi Mezarlığı önünde aracının içinde kafasına silah dayayarak intihar edeceğini söyledi.

Restorantı bastı 4 kişiyi yaraladı

Şüpheli Koçkaya, eşine ait restorantta 4 kişiyi yaraladıktan sonra aracına binerek Menteşe ilçesine bağlı kırsal Kafaca Mahallesi yolu üzerindeki mezarlık önünde aracını park etti ve 112 Acil Çağrı Merkezinden jandarmayı aradı. Jandarmaya eşini vurduğunu, Kafaca mezarlığında aracının içinde silahı ile intihar edeceğini söyledi. Menteşe İlçe Jandarma ekipleri ihbar sonrası Kafaca Mahallesi

Giriş çıkışlar trafiğe kapatıldı

Mezarlığı önüne geldiklerinde şüpheli Gazi Koçkaya'nın araçta oturur vaziyette elinde silahı ile beklediğini gördü. Jandarma şahsı silahı bırakmasını söylemesine rağmen silahı bırakmadı. Jandarma ekipleri Mahalleye giriş ve çıkışları trafiğe kapatarak üç saat boyunca şahsı ikna etmek için uğraştı. Olay yerine ambulans, Muğla Jandarma Komando ekipleri ve Polis Özel Harekat sevk edildi.

Olayda yaralanan şüpheli Gazi Koçkaya'nın eşi Sibel İşler Koçkaya, Kayınvalidesi Nevin Dinç, retorant çalışanları Mehmet Emin Kaya ve Ahmet Aydın ambulanslar ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındılar. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Silahını bıraktı ve teslim oldu

Üç saat sonra ikna oldu

Şüpheli Gazi Koçkaya'nın ikna edilmesi amacıyla olay yerine Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun sel de geldi. Üç saatlik ikna çalışmalarının ardından Gazi Koçkaya silahını yere bırakarak teslim oldu ve İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

"Can güvenliğim yok' demişti

Gazi Koçkaya'nın eşi Sibel İşler Koçkaya, eşinin işyerini yakmasının ardından yaptığı açıklamada, can güvenliğinin bulunmadığını söylemiş ve eşinin adli kontrol şartı ile serbest kalmasının hala hayatının tehlikede olduğunu açıklamıştı.

Menken Hülya arık ile evliyken banka soymaya kalktı

Gazi Koçkaya'nın 1998 yılında manken Hülya Arık ile evliyken İstanbul'da soygun için banka basmıştı. Koçkaya, vücudundaki bombaları patlatacağını söyleyince vurularak yakalanmıştı. Koçkaya'nın banka soygunu esnasında düzenlenen operasyonda bacağından vurularak yakalanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muğla 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title