Haberler

Şenol Güneş'ten Marcelo ile Özel Görüşme

İSTANBUL - DHA Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor.

ALİ DANAŞ - İSTANBUL - DHA Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam ediyor.

Günün tek idmanını akşam saatlerinde yapan Siyah Beyazlılar yüksek tempoda çalıştı. 1 saat 45 dakika süren antrenman kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MARCELO İLE ÖZEL GÖRÜŞME Antrenmanın en dikkat çeken yanı Şenol Güneş'in, hala Lyon'un transfer listesinde olan ve Fransızların almak için Beşiktaş'a baskı yaptığı Marcelo ile uzun süren özel bir görüşme yapması oldu. Bu görüşmenin Lyon'un tekrardan Beşiktaş'ın kapısını çaldığı zamanda yapılması sohbetin konusunun Marcelo'nun gidip gitmeyeceği olduğu şeklinde yorumlandı. Her ne kadar; Beşiktaş satmayacağını, Marcelo da gitmeyeceğini belirtmiş olsa da, önümüzdeki günlerde Brezilyalı stoperin bir anda takımdan ayrılması sürpriz bir gelişme olmayacak ve bu satıştan Beşiktaş'ın kasasına en az 8.5 milyon Euro girecek.

TEMPOLU ANTRENMAN Kondisyon koşuları ile başlayan idman halat çekme oyunları ve top kapma çalışması ile devam etti.Dörtlü mini kale maçlarından sonra çift kale maç ve kondisyon çalışmaları ile antrenman sona erdi.Kondisyon bölümünde şınav çekmekte zorlanan Caner ve Cenk Tosun'un teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcı hocalarla yaptıkları espiri diyaloglar ilgi çekiciydi.

Beşiktaş hazırlıklarına yarın yapacağı çift idman ile devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş İstanbul Lyon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title