Haberler

Şenol Güneş: Teknik Direktörlüğü Bırakmayı Düşünüyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Yaşananlardan sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. İşin zaten sonuna gelmiştim. Belki de bırakabilirim." dedi.

Fenerbahçe derbisinde başına atılan bir cisim sonrası yaralanan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yaşanan olayların çok üzücü olduğunu belirterek çarpıcı açıklamalara imza attı.

Takvim'e konuşan tecrübeli teknik adamın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:

"BELKİ DE BIRAKABİLİRİM"

"Geçmişteki olayları örneklersek bir yere varamayız. Hep bunları konuşarak da bir yere varamayız. O geceden sonra geleceğimle ilgili karar vereceğim. Neyi zorluyoruz. İşin zaten sonuna gelmiştim. Belki de bırakabilirim.

"FUTBOLU KEYİF İÇİN SEÇTİM"

Olumsuzluklardan ders çıkaralım. Doğru neyse yapılsın. Üzüldük... Çünkü çocukluğumdan beri futbolu keyif için seçtim. Ve keyif almak için yapıyorum bu işi. Nasıl ki bir sanatçı sanatını icra etmek için sahneye çıkıyorsa biz de öyleyiz. Sanatçıya sahnede fiili bir saldırı olduğu zaman sanatını icra edemez. Birini sevmemek ona saldırma hakkını tanımaz.

"DAHA ÖNCE İKİ KEZ KAFAMA DARBE ALMIŞTIM"

Tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, geçmişte de kafasına darbe aldığını belirterek, "Ben kafadan darbe almaya alışığım... Bir keresinde Rizespor maçında başıma geldi, diğerinde de Erman Toroğlu ile çarpıştım. Kafam yarıldı. Bunlar oluyor ama bu kez yaşadığım çok farklıydı. Artık bu tip olayları aşmalıyız. Ülker Stadı'nda harika bir ambiyans vardı, böylesine bir sonucu hak etmeyen bir ortam.

"TOZ PARÇASI ATILSA TEPKİ GÖSTERMELİYİZ"

Çocuklarımızı korumamız gerekir. Değerlerimizi de... Hepimiz bundan sonra tribünlerden bir toz parçası bile atılsa tepki göstermeliyiz. Hepimiz ayağa kalkmalıyız. Kimse bunu atamaz, bizler de bunu attırmayacağız. Bunun için çalışmalıyız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Hakan:

Bırakmassan . . . . .

6
6
yanıtYanıtla
fenerlitolga:

he canim hem ortaligi karisdir sonrada birakirim sen birakamazsin bosuna yorma kenini. . . kafanda birsey yokkene nasil olduda 5 dikis atildi ??? birakin bu ayaklari. . . macdan baska hersey oynamaya gelmissiniz tolganin hareketlerinden belli degilmiydi . . . birde mustafa pektemek. . . takimin gözüne girmek icin herhalde yada kontratlari bir yil daha uzatilir böyle yaptiklari icin. . . yaziklar olsun böyle haksiz yere finale kalanlara

6
6
yanıtYanıtla
yargıç:

sende tam bir malsın ya

yanıt3
yanıt4
BJK:

yetmiş yaşına gelmiş adam ayak oyunları mı yapacak. siz sefil fenerliler herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. kendi akılsızlığınız yüzünden yaptıklarınıza bile bahane uydurmayın. Beşiktaş kolay lokma değildir boğazınıza tıkanır kendi aptallığınızı da yok kumpasmış operasyonmuş bahane üretmeyin. yazık acıyorum. . .

yanıt2
yanıt4
Murat:

Bırak bırakda keşke çamura yatmadan delikanlı gibi bıraksaydında herkes saygı duysaydı

6
5
yanıtYanıtla
Hüseyin:

egoya bak

4
5
yanıtYanıtla
Bu ne:

Sözde efendi, fiil de fitneci...fatih terimide al, mümkün olduğunca uzağa git

5
4
yanıtYanıtla
Galatasarayli faruk:

Gec kaldin bursa besiktas trabzon seyircilerini bir birine dusman ettin senin obur dunyada yatacak yerin yok bu dunyada miras olarak birakacagin milyon dolarindan seni kurtarmiyacak cok kotu bir Adam olarak anilacaksin devamli

8
1
yanıtYanıtla
1:

ŞU SÖYLEDİĞİ LAF BİLE REKLAM TİYATRO .

5
3
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

SEFİLTAŞ

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title