Haberler

Şenol Güneş Oyuncularını Korudu, Mağlubiyetin Sorumluluğunu Üstüne Aldı

Güncelleme:

Maç sonunda konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Eleştiri tabii ki yapacağız ama oyuncularımı suçlamayı doğru bulmuyorum. Onlara görev veren benim, sorumlu da benim." dedi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. maçında Beşiktaş, İsveç ekibi Malmö ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadeleyi Malmö 1-0 kazandı. Malmö'ye galibiyeti getiren golü 51. dakikada Antonnson kaydetti. Karşılaşmanın 65. dakikasında Ricardo Quaresma kırmızı kart gördü.

Karşılaşmayı değerlendiren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şunları söyledi:

"İki maçı da kazanmamız gereken bir rakibe turu verdik. Sadece duran topta etkinlikleri vardı. 2. yarıda hücum ettiğimizde, sayısal üstünlüğümüze rağmen geride pozisyon hataları yaptık. Son bölümlerde net pozisyonlar yakaladık ama golü bulamadık. Dolayısıyla turu da rakibe verdik, onlar için de beklenmeyen bir şeydi.

"ARTIK EN İYİSİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Kötü bir sonuç Avrupa'dan elenmek. Mağlup olduğumuz takımların hepsini yenebilecek durumdaydık. Sakin kalıp kazanamadık. Artık tek kulvarda yarışacağız, en iyisini yapmak zorundayız. Şu anda oyuncularımızı eleştirmeyi doğru bulmuyorum. Eleştiri tabii ki yapacağız ama onları suçlamayı doğru bulmuyorum. Emek olarak emek verdiler ama netice almakta sıkıntı yaşadık. Maçı kaybettikten sonra o hata yaptı, bu hata yaptı demekle çözüm bulamayız. Sonuçta onlara görev veren benim, sorumlu da benim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

Malmösipor:

En böyük sekiztaş tek büyük tinertaş . Teşekkürü borç biliyoruz Kartal sekiztaşa.

7
2
yanıtYanıtla
HIRBO:

ZIMBARATOR SENİN DE SUYUN ISINIYO ARTIK MİLLİ TAKIMA GEÇME VAKTİN GELDİ DE GEÇİYO GEL ŞU İHTİYAR LUCENİN YERİNE MİLLİ TAKIMDA KURTULSUN BEŞİKTAŞTA

8
1
yanıtYanıtla
ÖMER:

şenol hoca sizi 2 yıl üst üste şampiyon yaptığı zaman iyi hocaydı. . . . . . . . . . . . . . şimdi kötümü oldu.

3
6
yanıtYanıtla
BJK:

HER HOCANIN BAŞARISI OLABİLİR, GEÇMİŞE BAKIP YAŞARSAK, BAŞARIYA MUHTAÇ OLURUZ

yanıt0
yanıt0
TR:

zımba gibi hoca

5
2
yanıtYanıtla
efsane başkan lara selam olsun cimbomdan:

ulan birde çıkmış sorumlu benim diyor yok fatih terim dersin utanmasan

5
2
yanıtYanıtla
ua1905:

avrupa fatihi len, artık biz varız len, öster-vardar len, namağlup len, 14 puan len. . . . iki gol yeme rekortmeni takımdan küsküyü veren malmö oldu. puhahahahhahahahah

4
3
yanıtYanıtla
reşit:

Kardeşim elbetde sorumlu sensin ben olaçak halim yok herşeye bahane bol yazıkkkkkkkkkkkkkkk.

3
2
yanıtYanıtla
BJK TARAFTARI:

Yeter artık BJK son 2 sezondur adeta Amartör takım gibi top oynamaya başladı Biliç döneminde BJK sahası olmadan 2 sezon bütün maçları deplasmanda oynadığı halde 3 kulvarda mücadele yaptı Şenol hoca ise Biliç hocanın kadrosuyla BJK kendi sahasına kavuşunca 2 sene şampiyon oldu şimdi son 2 senedir Şenol hoca kendi kadrosuyla tam bir Amatör takım haline geldik buda oluyorki Biliç Hocayı yeniden getirsinler artık Şenol Hocaya yol versinler.

5
0
yanıtYanıtla
BJK:

TRANFERLERDE HALA YAŞLI BURAK GİBİ FUTBOLCULARI İSTİYOR, ŞENOL HOCA TAKINTILI BİR HOCA

yanıt3
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title