Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medel'i Stopere Çekip, Oğuzhan'ı Atiba'nın Yanına Monte Etmeyi Planlıyor

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Milli ara dönüşü orta saha kurgusunda değişiklik düşünüyor. Tecrübeli teknik adam, Medel'i stopere çekip, Oğuzhan'ı Atiba'nın yanına monte etmeyi planlıyor.

Milli takımlara 12 oyuncusunu gönderen Beşiktaş'ta diğer futbolcular da lige verilen arada izin yapıyor. Konya deplasmanından bir puanla dönen siyah beyazlılar Perşembe günü Nevzat Demir Tesislerinde toplanarak çalışmalara başlayacaklar.

GÜNEŞ PUAN KAYIPLARINDAN MUTSUZ

Yaşanan puan kayıplarından mutsuz olan teknik direktör Şenol Güneş'in özel önlemler alacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta teknik heyet ilk olarak takımın pas oyunundaki eksiklerini gidermeyi hedeflerken siyah beyazlılarda Oğuzhan ve Ljajic ikilisinin takımın sahadaki yöneticileri olması bekleniyor.

OĞUZHAN GÖZ DOLDURDU

A Milli Takım kampında bulunan Oğuzhan'ın formu ise göz doldurdu. Milli aranın ardından oynanacak olan Göztepe maçında orta alanda Atiba-Oğuzhan ikilisinin formaya yakın olduğu öğrenilirken Teknik Direktör Şenol Güneş'in cezalı Vida'nın boşluğunu Medel'i savunmaya çekerek doldurması bekleniyor.

ADRİANO MÜJDESİ

Beşiktaş'a Adriano'dan ise iyi haber var. Nevzat Demir Tesislerinde bireysel olarak çalışmalara devam eden Adriano'nun durumunun iyiye gittiği ve yakında takımla birlikte çalışmalara başlayacağı gelen haberler arasında.

(BeIN Sports)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Mert:

Medel''den son adam olmaz. Faul yaparsa penaltı olur. Roko dururken medel stoper olmamalı.

4
6
yanıtYanıtla
İrfan Güz:

Medel ağır Pepe ve Vidanın yükünü alacak

yanıt0
yanıt0
Hangi:

Sayın Şenol , Bjk daki heycanını kaybetmişe benziyor?. . . , , .

2
8
yanıtYanıtla
izmrili:

bu takımdan hicbirsey olmaz. ligde 5. olursa iyidir.

6
2
yanıtYanıtla
Korkak Şenol:

Galatasaray''da Fatih Terim 2000 doğumlu çocuğu oynatıyor 90 dakka! Beşiktaşta 1997 doğumlu orjinal stoper Fatih Aksoy yerine Medel yazılıyor! Utku var, Alpay var, Güven var bu çocuklara Şenol hoca şans vermiyor!Bu çocukların tek eksikliği Fatih Terimle çalışmıyor olmaları!

5
2
yanıtYanıtla
CESARET İSTER HOCALIK:

ŞENOL HOCA KORKAK BİR HOCA, GENÇLERİ OYNATMAYIP BELİRLİ ADAMLARIN YERİNİ DEĞİŞTİREREK BÜYÜK DEĞİŞİMMİŞ, KOY 20 YAŞINDAKİ GENÇİ TAKIMA MONTE ET HOCALIK VE DEĞİŞİM BUDUR

yanıt1
yanıt0
DEĞİŞİM ŞART:

BUNLARIN ÇOĞUNA KATILIYORUM, ŞENOL HOCANINDA GİTMESİ LAZIM, GENÇ YETENEKLİ FUTBOLCU ÇIKARAMIYOR, KENDİNİ KANITLAMIŞ FUTBOLCULARI OYNATMAYA BAŞLADI, ASIL DEĞİŞİM HOCADA OLMALI, TÜRK FUTBOLUNA FAYDA SAĞLAYAMIYOR, HIRSINI YİTİRDİ

0
5
yanıtYanıtla
Süleyman Abi''nin Yeri:

Hoca bitik, mental olarak hoca değişikliği gerekli. Ayrıca takım geleceğe dönük olarak gençleştirilmeli. Takımda Pepe iyi ama yaşlı, Adriano iyi ama sakat ve yaşlı, Atiba yaşlı, Babel 1-2 sene daha oynar. Beşiktaş klasmanında çöpler ise Caner, Necip, V. Love, C. Larin. Quaresma takımı bozuyor, G. Gönül, Lens bitik, Vida vasat, Medel iyi ama daha iyisi olmalı ve 1-2 sene daha oynar. Oğuzhan, Tolgay güçsüz ve istikrarsız. Ljajic iyi ama kiralık, sistem ona uydurulmalı.

0
2
yanıtYanıtla
İrfan GÜZ:

İşte bu doğrusunu en sonunda buldu hocamız en nihayetinde güzel futbol izlemeye başlayacağız inşallah

1
1
yanıtYanıtla
takaci:

reuklu pontusun dönüsü

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title