Haberler

    Şenol Güneş Lyon Maçı Öncesi Konuştu

    Lyon ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, UEFA’nın kararını eleştirerek, “Zamanlaması manidar bu kararda bize ilk golü UEFA attı.

    Lyon ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Şenol Güneş, UEFA'nın kararını eleştirerek, "Zamanlaması manidar bu kararda bize ilk golü UEFA attı. Ama biz bu golü de çıkarmak için gayret göstereceğiz" diye konuştu. Lyon karşısında yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "İlk maçta da söylediğim gibi, iki iyi takımın maçı olacak. Futbolun iki yönünü de etkili oynamak zorundayız. Hem hücumda hem savunmada etkili olmamız gerekiyor. Çeyrek finale futbol oynayarak geldik ve yarın da iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Bırakalım sahadaki futbolcular hünerlerini göstersin. Fair-play çerçevesinde bir maç olsun. Futbolcuların yeteneklerine ve karakterlerine güveniyorum. Sonuç ne olursa olsun, daha önce olduğu gibi yarın da onlarla gurur duyacağım. Ama tabii ki kaç bittiğinde emeklerinin karşılığını almalarını istiyorum. Sonuçla da mutlu olmak istiyoruz" dedi.

    "Provokasyona gelmeyin" Taraftarların önceki karşılaşmada yaptıkları gibi sadece takımı desteklemelerini isteyen Şenol Güneş, "Kazanırsak çok seviniriz, kaybedersek üzülürüz. Sevinmek için olağanüstü gayret gerekiyor. Bu zamana kadar stadımızdaki her maçta olduğu gibi, enerjilerini atmadan, rakip oyuncuların provokasyonuna gelmeden hareket etmelerini istiyorum. Bunu özellikle söylüyorum. Roma - Lyon maçını izledim, Real Madrid - Beyarn Münih maçının hakemi Cassai'nin yönettiği bir maçtı o. Oldukça bu tip pozisyonlar vardı. O provokasyonlara gelmeden, sinirlenmeden sakin kalacağız. Lyon maçında futbol oynamama ortamında futbol oynanması için katkı yaptık" diye konuştu.

    "UEFA terazinin bir tarafına basmıştır" UEFA'nın ceza verirken haksız hareket ettiğini söyleyen Güneş, "Futbolun dışına çıkmayacağız, şiddet de görmek istemiyoruz. İlk maçta da söylemiştim. Bunun için hiçbir provokasyonumuz olmayacaktır. Şiddet varsa da ceza alınmalı ve caydırıcı olmalı. Ama ceza verirken haksız bir şekilde verilirse, bu cezanın zararı daha çok olur. Şu anda UEFA, Lyon tarafında ağırlık basmıştır, terazinin tarafına basmıştır, belki 1 gol atmıştır. Ama biz bu golü de çıkarmak için gayret göstereceğiz. Cezanın zamanlaması ve şekli tartışmaya açıktır. Bir bahçede çiçekleri kurtarmak için ayrık otlarını temizlerken çiçekleri yok etmek, bahçeyi yok etmektir. Futbola bir ceza verilmiştir. Taraftarı maça almayabilirsiniz, para cezası verebilirsiniz. Bizimle ilgisi yok, güvenlik sorunu bizde hiç olmadı" açıklamasını yaptı.

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    Türkiye Gazetesi Şenol Güneş Beşiktaş Lyon Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title