Haberler

Şenol Güneş, Jeremain Lens'i Yerden Yere Vurdu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kaybedilen Başakşehir maçı sonrasında Jeremain Lens'i hedef aldı: Hala bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun... Bırak artık.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 puan bırakılan Başakşehir maçından sonra sorumluluğu kendi üzerinde aldı ama soyunma odasında patladı. Tecrübeli teknik adam, ''Yeteneklisiniz, karakterlisiniz de... Ama bugün sizde bunların hiçbirini göremedim. Bu akşam bana hiç çalışmadığımızı, hiç istemediğinizi gösterdiniz. Bu şekilde olursa ne işimiz var bizim yukarılarda'' diye çok sert tepki gösterdi.

LENS'E PATLADI

Medipol Başakşehir maçının devre arasında Şenol Güneş çıldırdı... Jeremain Lens'in 83 metre arkasından deparla gelen Adebayor'a dikkat etmeden top sürmesine çok sinirlenen tecrübeli teknik adam, Hollandalı oyuncunun aynı işi Fenerbahçe derbisinde de yaptığını hatırlattı. O maçtan sonra Lens'e, ''Seninle sonra konuşacağız'' diyen Güneş, Pazar akşam o konuşmalarını hatırlattı ve ''Hala bir şeyler kanıtlamaya çalışıyorsun... Bırak artık'' diye sert çıktı.

ÖZÜR DİLEYİNCE OYUNDA TUTTU

Devre arasında çıkarmayı düşündü ama Lens özür dileyince oyunda tuttu. Fakat 67'nci dakikaya kadar dayanabildi. Maçtan sonra da, ''Oyuncu değişikliklerinde hata yaptım'' derken birinci dereceden Hollandalı oyuncuyu hedefine koydu.

Oyunda kaldığı sürece 34 kez topla buluşan Lens, 15 pas attı ancak yüzde 60 isabet yakaladı. 10 orta denemesinden sadece 1'i yerini buldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

başşak şehir:

Lens söz vermişti, delikanlı adammış Fener''den başka yerde oynamam demişti, sözünü tutuyor helal olsun. ahaha.

23
0
yanıtYanıtla
limoncu shenol:

ben beşiktaşlıyım ama şenol güneş''e yeter artık. . ! her sene başakşehir''e yenilmekten utanması lazım. . ! beşiktaş''ı bırakıp gidip pazarda limon satsın. . !

10
10
yanıtYanıtla
CEMAL OKKA:

#AABJK BUNLAR İYİ GÜNLERİNİZ KOÇUM

7
10
yanıtYanıtla
FSM:

Demek ki neymiş her yapılan transfer başarılı olmuyormuş. Medyadan bakıldığı zaman Fikret Orman herkesi bedavadan alıyor, en iyi topçuları getiriyor algısı var. Bu işleri bi geçelim artık. Türkiyeye 35 yaşında Real''den kovulan pepe geliyor transfer başarısı oluyor. Vida geliyor sana kaç maç kaybettiriyor haberin yok. Şimdi soruyorum bu saydığım isimler Türk olsa ne kadar sabredilirdi?

8
6
yanıtYanıtla
katilkartal:

hamsi fener düsmani lens fenerden geldigi icin lense patlamis haoradan bayat küfürbaz hamsi kendine bak önce

6
7
yanıtYanıtla
Kebepçı Selahattin:

Trabzonlu Şenol iyi Lense sen Kesin Fenerden gelmişindir demedi. Adam Üniversite okumuş, Öğretmen olmuş, Futbolcu olmuş, Teknik direktör olmuş O kadar da tecrübe birikimi var. O kadar da kendini sıkmasına, kendisini firenlemeye çalışsada yok tutamıyor. Her seferinde Fener düşmanlığını bir şekilde gösteriyor. Hoş Fenerlilerde Onu çok seviyorlar ya

6
6
yanıtYanıtla
FB1907:

Advocat ın bir bildiği varmış. Fenerden giderken lensi kiralayın ama satın almayın diye boşuna söylemiş

11
1
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Bunuda kendiniz gibi tinerci yaptınız

7
5
yanıtYanıtla
uA:

BKJ gerçektende transferde çok başarılı daha doğrusu Fiko. Bakın Lense :D :D

6
5
yanıtYanıtla
nuri:

HAYRINI GÖRDÜNÜZMÜ FENERDE OYNARKEN GÖRÜŞME YAPARSANIZ İLAHİ ADALET BU İŞTE. FİAT YÜKSELTİN SONRA BÖYLE OLUR.

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title