Haberler

Şenol Güneş'in Avcı Fobisi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başında Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir'e karşı ligde 6 maça çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başında Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir'e karşı ligde 6 maça çıktı. Deneyimli antrenör, bu mücadelelerin sadece 1'inde kazanan taraf oldu. Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, yarın saat 19.00'da başlayacak maçta sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Geride kalan 10 haftada topladığı 21 puanla zirvede bulunan turuncu-lacivertliler, bu zorlu müsabakadan da galip gelerek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak istiyor. 18 puanla 4. sırada bulunan Beşiktaş ise Başakşehir deplasmanından 3 puanla dönerek hem rakibiyle puanını eşitlemek hem de moral depolamanın peşinde. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş arasında oynanacak bu mücadele aynı zamanda iki teknik adam için de taktiksel bir sınav niteliğinde geçecek. Sahasında gösterdiği etkili performansı siyah-beyazlılara karşı da sürdürmek isteyen Abdullah Avcı, rakibinin zaaflarını lehine çevirebilecek hücum varyasyonlarıyla sonuca gitmeye çalışacak. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya takımın önemli isimlerinden biri olan Ricardo Querasma'dan eksik çıkacak olan Beşiktaş'ta ise Teknik Direktör Şenol Güneş, yarınki müsabakayla birlikte Başakşehir ve Abdullah Avcı şanssızlığını kırmak istiyor.

6 MAÇTA 1 GALİBİYET

Şenol Güneş, Kartal'ın başında Medipol Başakşehir'e karşı ligde 6 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda sadece 1 galibiyet alabilen tecrübeli teknik adam, geriye kalan mücadelelerden ise 2 mağlubiyet ve 3 yenilgiyle ayrıldı. Turuncu-lacivertlilere karşı tek zaferini 2015-2016 sezonunda 2-0'lık skorla elde eden Güneş'in yüzü daha sonra Abdullah Avcı'ya karşı hiç gülmedi. Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın başındayken Süper Lig'de Medipol Başakşehir'e karşı aldığı sonuçlar şöyle:

2015-2016 sezonu Beşiktaş: 2 - Medipol Başakşehir: 0 Medipol Başakşehir: 2 - Beşiktaş: 2

2016-2017 sezonu Beşiktaş: 1 - Medipol Başakşehir: 1 Medipol Başakşehir: 3 - Beşiktaş: 1

2017-2018 sezonu Beşiktaş: 1 - Medipol Başakşehir: 1 Medipol Başakşehir: 1 - Beşiktaş: 0

(Uygar Aydın/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Avcı Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title