Haberler

Şenol Güneş Fenerbahçe'yi Hedef Aldı: Gerginliğin Sebebini Arkadaşlar Daha İyi Bilir

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-2 biten Fenerbahçe maçı sonrası, "Gerginliğin sebebini arkadaşlar daha iyi bilir" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Şenol Güneş, "Kazanmak için sahaya çıktık. Çok basit goller yedik. Rakibi avantajlı hale getirdi yediğimiz goller. Kırmızı kartlar gördük. İyi şeyler değil. Oynatılmamak üzere bir maç oldu." dedi.

"HERKES KENDİ AÇISINDAN BAKIYOR"

Gerginlikle ilgili görüşü istenen Şenol Güneş, "Gerginliğin sebebini arkadaşlar daha iyi bilir. Herkes kendi açısından bakıyor. Futbol dışı şeyler konuşuluyor onlara girmek istemiyorum, havadan bahsedelim, sudan bahsedelim. Yorumcular konuşsun." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (24)

oğuz ballı:

lan şenol hoca sen ilk önce beyefendiliği ören gol atınca beşiktaş havalara ucuyorsun şerefsiz macı sen geriyorsunondansonrada feneri suçluyorsun

6
9
yanıtYanıtla
ASLAN:

VAYBE 5İKTAŞA BAK BÜYÜMÜŞTE DERBİCİK OYNARMIŞ BİDE ATARLI ATARLI KONUŞURMUŞ

4
7
yanıtYanıtla
ASLAN TERBİYECİSİ:

Dinime küfreden müslüman olsa sen yazdığım skora bak sonra 5iştaş yaz tırlik. . : Bayern Münih 6-0 Galatasaray (27 Eylül 1972)

yanıt1
yanıt0
ASLAN:

O ZAMANLAR DÜNYADA YOKTUM KARDEŞ Bİ DEDEME SORAYIM 5 YİYİNCE NASILDA TARİH ÖĞRENDİNİZ HEPİNİZ CEVAP VERMEK İÇİN :D

yanıt0
yanıt0
CEMAL OKKA:

şenolll ağlamaaaa

5
3
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Şenol hoca ağlamaya başladı, bu iyi günlerin, her şeye bir kılıf uyduruyor, maşallah

5
3
yanıtYanıtla
Fenerbahcem:

Sen git once konusmayi Turkce kelime beyin dagarcigini gelistir geri zekali cikmissin bos bos karadeniz fadime ile temelin hidir ile zohrenin fikralarini anlatma laf diye

2
6
yanıtYanıtla
AAA:

BİZ FENERBAHÇE TARAFTARIDA TAM TERSİNE GERİLİMİN KAYNAĞININ BJK OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ AKIL VAR MANTIK VAR TOSİÇİN HANIMI BİLE TWİTTERDE 25 MİLYONLUK FENERBAHÇE TARAFTARINA KÜFÜR EDİYOR BUNU YAPAN BİR FUTBOLCUNUZUN HANIMI EŞİ BİR KADIN BİR HANIMEFENDİ SİZ CAMİA OLARAK BU KONU HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ 4 GÜN ÖNCEKİ MAÇ BİTİNCE MİNİ MİNİ BİR KUŞ CALIYORSUNUZ ŞU SON İKİ MAÇTA FUTBOLCULARIMIZA EDİLEN KÜFÜRLERİ SAYMIYORUM BİLE

6
2
yanıtYanıtla
Nedim yorulmaz:

Spor efendilik ister koca kafa aykut sen oyuncularına onu öğret.

5
2
yanıtYanıtla
her zaman her yerde en büyük FENER:

yaw bu 5taş dediğin at arabacı, paytoncu, kömür hırsızı, tinerciler ne ara kendilerini klüp olarak görmeye başladı anlayamadık ki :)

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title