Haberler

Şenol Güneş, Galatasaray Derbisi Öncesi Futbolcuları Uyardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisi öncesinde futbolcuları uyardı: Maçın bilincinde olmanızı ve sahadan güzel sonuçla ayrılmanızı istiyorum.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u sırasıyla yenerek hanesine 12 puan yazdırdı ve bu sezon üst üste 4 maç kazanarak bir ilki gerçekleştirdi.

Gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yolunda zirvenin yeni sahibi olmak isteyen siyah-beyazlılar şimdi derbiye odaklanmış durumda. Ligde 4'te 4 yaparak derbi öncesi 12 puan hedefini gerçekleştiren Beşiktaş'ın yeni hedefi; Galatasaray derbisinden mutlak galibiyetle ayrılmak. Ligde şampiyonun hemen hemen belli olabileceği bu kritik derbi öncesinde Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve Şenol Güneş, Galatasaray galibiyeti için adeta kenetlendiler.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN DERBİ UYARISI: MAÇIN BİLİNCİNDE OLUN

Vodafone Park'ta Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından futbolcularını derbiye hazırlayan Şenol Güneş, galibiyet planlarını şimdiden yapmaya başladı. Türk Telekom'da oynanacak kritik derbi öncesi tecrübeli hoca siyah-beyazlı yıldızlardan, Galatasaray'ın ileri hucüm hattına dikkat çekerek basit hatalar yapmamalarını istedi.

Şenol Güneş'in futbolculara, "Ligde üst üste 4 maç galibiyet alarak bir seri yakaladık. Önümüzde çok kritik bir derbi var. Yenersek şampiyonluk için çok büyük bir avantaj yakalayacağız. Hepinizden bunun bilincinde olmasını ve elinizden geleni yaparak sahadan güzel sonuçla ayrılmanızı istiyorum." dediği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Türk Telekom Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

Hadi ordan:

Oldu oldu olmadı gs tribünlerine 2 3 adamını koyarsın başlarsınız tiyatroya bütün beşiktaşlılar siyah tişört giyiyor pepe kırmızı kart görüyor bir bakıyoruz fener tribününde siyah tişörtlüler üzülüyor Allah Allah

8
12
yanıtYanıtla
Okan:

Kartal bu uçar da uçar. Şampiyonuz bu senede.

8
5
yanıtYanıtla
FBli:

Bu adam sizden de yerlere atip kendini maci tatil ettirirse gorurum sizi cimbomlular ! Bjk nin isi gucu yalan dolanla mac koparmak ! Bayerne sokmedi ama sekiztas oldu dondu :D

4
6
yanıtYanıtla
EN AZINDAN ŞİKEYLE TSAK YALAMIYORUZ:

NEREDE BİR FB Lİ TA BURADAN . . . . . KADIKÖYE KADAR DEPİKLİYEYİM NALETOĞLU NALETLER

yanıt4
yanıt2
paşa:

tiyatrocu. sana adamsın diyenler unutmu bunu hoca sonra sana küfür edecekler

5
5
yanıtYanıtla
vatansever:

senol vicdanin varmi varsa sana numaradan bayilmi dedi o vicdanin yaziklar olsun yasindan basindandami utanmadin

5
4
yanıtYanıtla
ayıp:

Beşiktaş bu sene büyük maçları avrupada dahil olmak üzere güzel oymadı. Kimse münihten 5 tane yediğine bakmasın. Kırmızı kart olmasaydı o kadar gol yemezdi. Bu maç çok tehlikeli. . .

5
3
yanıtYanıtla
FENER:

FETÖ SAYESİNDE ŞAMPİYON OLMAK KOLAYDI TABİ ÖNCEDEN ŞİMDİ NERDE GASSARAY? NEDEN OLAMIYOR

5
3
yanıtYanıtla
MELANKONİ:

Kapkara bir yüz içindeki ruhsal bozukluk yüzüne vurmuş psikolojisi bozuk bütün takımlara kin tutan bir kimlik

4
4
yanıtYanıtla
KOZANLI:

Bu gezici besiktas cok korkmuş

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title