Haberler

Şenol Güneş: Cenk Tosun'un Ayrılışı Hiç de Kolay Olmadı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İngiliz basınına verdiği röportajda, "Cenk'in ayrılışı kulübümüz için hiç de kolay olmadı." dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, İngiliz basınına Cenk Tosun'un Everton'a transfer sürecini anlattı.

"Liverpool Echo" adlı internet sitesine konuşan Güneş, Cenk'in transferiyle ilgili olarak "Bu karar, kulübümüz adına hiç de kolay olmadı. Çünkü Cenk takımın en önemli oyuncularından biriydi." ifadelerini kullandı.

"CENK ÇALIŞMAYI ÇOK SEVİYOR"

Eski öğrencisinin Premier Lig'de başarılı olabileceğinin altını çizen başarılı teknik adam, Cenk'le ilgili olarak "Henüz genç ve hem futbolu hem de çalışmayı çok seviyor." yorumunu yaptı.

Siyah Beyazlılar'ın hocası, Cenk'in 2 gol attığı Stoke City maçındaki performansının da üzerine çıkabileceğini belirtirken "Cenk, hem kafa hem de ayaklarını kullanabilen çok iyi bir santrfor." şeklinde konuştu

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şenol Güneş Cenk Tosun Liverpool Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Tarafsız Yorum:

Cenk, çok azimli çalışkan ve kendini geliştiren bir oyuncu, şımarıklık yapıp ben oldum demiyor olabildiğince kendini geliştiriyor, özel hayatına dikkat ediyor, inşallah çok daha iyi yerlere gelir. Milli forma altında nice başarılar dilerim inşallah Not: Galatasaraylıyım.

12
0
yanıtYanıtla
KARTALİÇE:

keşke gitmeseydi :(

3
1
yanıtYanıtla
BJKLIYIZZZ:

bu laz kafanın inatçılığı bitirecek bizi.

1
3
yanıtYanıtla
ccss:

o laz kafayla iki sene şampiyon oldunuz. seviye atladınız. . . onun değerini bilmeyen diğer laz kafalar oturup ağlasın bence

yanıt3
yanıt0
Johnny sins:

Ben geldiiim

0
1
yanıtYanıtla
BARBAROS HAYRETTİN:

Tosun paşam benim , Beşiktaş''ın şu anda ona en çok ihtiyacı olduğu dönem ve maalesef yok . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title