Haberler

Şenol Güneş: Bizim İçin Üzüntü Verici

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçının ardından, kaybettikleri 2 puanın üzüntü verici olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş, 1-0 öndeyken kendi basit hatalarından dolayı 2 gol yediklerini belirtirken, kaybedilen 2 puanın üzüntü verici olduğunu söyledi.

"KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTIK"

Tecrübeli teknik adam ilk olarak hatalara dikkat çekerken, "Kazanmak için sahaya çıktık, kazanmak istiyorduk. Golü de bulduk. 1-0'da rahat giden bir maçı beklemediğimiz hatalardan iki tane gol yedik. İki oyuncunun topu ıskalaması, arkasından yediğimiz gol. Devreye 1-0 girebilseydik, çok daha farklı olabilirdi. Ama 2-1 mağlup duruma düşen bizdik. Bu da rakibin motivasyonunu arttırdı" ifadelerini kullandı.

Güneş, kaybedilen 2 puanın üzüntü verici olduğunu söyledi ve "İkinci yarıda ataklarımız vardı, etkili pozisyonlarımız vardı. Kaçan girdiğimiz pozisyonları ve yediğimiz basit golleri düşünürsek bu bizim için üzüntü verici oldu. Skoru daha önceden lehimize çevirmemiz gereken bir maçtı" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN ADI ZATEN ŞAMPİYONLUKTA GEÇER"

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Şenol Güneş, "Şampiyonlukla ilgili bir konuşmamız yok. Biz sadece maç olarak bakıyoruz. Beşiktaş'ın adı zaten şampiyonlukta geçer" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

dirilis vatan:

noldu iki mac yenemeyince hoca dislandi..

3
4
yanıtYanıtla
mustafa özcanAdınızı Yazın:

artık beşiktaş bu sene şampıyon olamaz boşuna konuşma şenol hoca başakşehir galatasaray rakiplerini yenecekler aradaki puan farkını artıracaklar onun için boşuna nefesini konuşupta tüketme. Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

1
6
yanıtYanıtla
HAKİKİ KARTAL:

AYNEN ÖYLE DALGA GEÇER GİBİ ÜZÜNTÜ VERİCİ DİYOR , ŞENOL HOCA SEN BEŞİKTAŞI HAK ETMİYORSUNNN

yanıt0
yanıt3
Iso:

Şenol hoca bu işi birakkkkk

3
2
yanıtYanıtla
edep edep edep:

senol hoca konus fener suclu degilmi 2 puanin suclusu fenerbahce dir o kedidir o kedi

1
4
yanıtYanıtla
dr.johnfire:

o palavraları ancak senin teknik traktörün atar yazık fenerbahçenin geldiği ezik duruma bakın 3. sınıf takım oldunuz

yanıt0
yanıt0
BEŞİKTAŞLU TRABZONLİLER:

SİZİ GİDİ EZİKLER VEDE KEZİKLER SİZİ SİZE BİR ATASÖZÜ SÖYLEYEYİM , , , , TEKERLEKLER YÜRÜDÜ GİTTİİİ AMA SİZ YÜRÜYEMEDEN FENERİMUMA TEKERLEKSİZ GİTTUNUZ

yanıt0
yanıt0
MUHASEBECİ:

ÜZÜNTÜ VERİCİYMİŞ DALGAMI GEÇİYOSUN BEŞİKTAŞLILARLA HOCA ASLINDA ÜZÜNTÜ VERİCİ OLAN SENİN BEŞİKTAŞIN BAŞINDA OLMAN HINCAL ULUÇU TAKDİR EDİYORUM EN DOĞRU YORUMU O YAPIYOR SENİN HAKKINDA ŞANSINA OLUNAN ŞAMPİYONLUKTA SENİN HİÇ BİR KATKI PAYIN YOK HOCA BUNU BÖYLE BİLESİN BİR KAYIP DAHA VERİRSEN ŞAMPİYONLUĞU LÜTFEN AĞZINA ALMA , AYRICA BU TAKIMIN BAŞINDA ABDULLAH AVCIYI GÖRMEK İSTİYORUZ , , , , , , , , , SEN BEŞİKTAŞI TAŞIYAMIYORSUN HOCAAAA ANLA ARTIKKKK

0
3
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Herkes Basaksehir takiminin kollandigini iddia ediyor. Mehmet demirkol, ridvan dilmen, aykut kocaman dahil. Bu sene sampiyon yapilip yuksek parayla klup satilacak deniyor. Basaksehir bir proje takim yani !

1
1
yanıtYanıtla
yargıç:

iş belli başak şehiri yapacaklar lig başlamadan da yazmıştım sebebi gayet açıktır hegomanya bitecek zaten şikeyle anasını yaptılardı artık yemiyor şikecilerin işleri zaaaaa

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title