Haberler

Şenol Güneş'ten Olaylı Derbi Yorumu: Bir Canımız Var, Gerekirse Onu da Veririz

Güncelleme:

Olaylı derbide yaşananlarla ilgili konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Bir canımız var, gerekirse onu da veririz" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından derbide yaşananlarla ilgili konuştu. Güneş, "Bir canımız var gerekirse onu da veririz" dedi.

TÜRK FUTBOLU İÇİN UĞRAŞTIĞINA DEĞİNDİ

Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylarla ilgili olarak basın toplantısı düzenlemeyi planladığı söyleyen Şenol Güneş, "Yarın basın toplantısı düzenlemeyi planlıyorum. 50 yıllık birikimim var. Medya içinde de bana haksızlık yapanlar var. Bir tanesi Hürriyet. Hakkımı helal etmeyeceğim onlara. Bu zamana kadar fakir bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. Bir sürü yere dolaşarak buraya geldim. Ben Trabzonspor'lu, Beşiktaş'lı değilim. Ben Türk futbolu için uğraşıyorum.

Şenol Güneş'ten Olaylı Derbi Yorumu: Bir Canımız Var, Gerekirse Onu da Veririz

"2002'DE HAKKIMI VERMEYENLER BUGÜN DE EMEĞİMİ ÇALIYOR"

Benim hastanedeki bilgilerimi aldılar. Bana sorsalar ben cevap veriyorum. 2002'de hakkımı vermeyip, paramı vermeyip paramı çalanlar bugün de emeğimi çalıyorlar" dedi. Karşılaşmanın hakemiyle ilgili yorum yapanların olduğunu söyleyen Güneş, "Hakem kolladı diyorlar. Ricardo'ya bu maçta yapılan hareket kırmızı kart. Aynı pozisyonda Ankara'da Babel'e direkt verdi kırmızı kartı. Bu maçın ardından hala hakemi konuşuyorlar ya hiçbir şey demiyorum. İsim vermeden konuşuyorum, bu maçta yaptıklarını neden yapmıyorsun diğer maçlarda" açıklamasında bulundu.

Şenol Güneş'ten Olaylı Derbi Yorumu: Bir Canımız Var, Gerekirse Onu da Veririz

"FENERBAHÇE MAÇINDA OLAYI BEN Mİ YAPTIM" DİYE SORDU

Fenerbahçe derbisinde yaralanmasının ardından kendisini Cumhurbaşkanı'nın yanı sıra bakanların da aradığını söyleyen Şenol Güneş, "Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Trabzonsporlu herkes aradı beni. Cumhurbaşkanımız aradığında kendisine söyledim, 'Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı olarak, Fikret Orman da Beşiktaş Başkanı olarak gitsin, ben de futbol adamı olarak gideyim, bir televizyon programında konuşalım' dedim. Ben hürriyetimi kaybettim ama cesaretimi, onurumu kaybetmem. Fenerbahçe maçında olayı ben mi yaptım, her şey benim üzerimden yürüyor. 2024 için hazırladığınız video için Ricardo'yu Pepe'yi çağırıyorsunuz, Pepe'yi haksız yere oyundan atıyorsunuz. Attığınız adamla tanıtım yapsanız ne olur. Benim gibi niceleri var Türkiye'de. Oyuncu, antrenör, sanatçı, sporcunun önünü açacaksın. Ben bu maçı alsam ne olur almasam ne olur. Ben Trabzon'da olaylı maçta mağlup oldum, saha kapandı. Kaç defa kapandı saha, bendim antrenör. Bana haksızlıklar yapılmadı mı?" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'ten Olaylı Derbi Yorumu: Bir Canımız Var, Gerekirse Onu da Veririz

MEYDAN OKUDU: BİR CANIMIZ VAR ONUDA VERİRİZ

Hastaneden alınan evraklarla ilgili konuşan Şenol Güneş, "Hastaneye gidip gizli bilgi soracağına, gelip bana sor. Benim oyuncuma dava açıyorlar. İtme var, vurma yok. Oyuncuyu 24 saat önce bu maçın kadrosuna almışken kurula veriyorsunuz. Bu güvenlikçilerin de hepsinin temizlenmesi lazım. Biz evladımızı emanet ediyoruz güvenlikçilere, bu adamlar bize saldırıyor. Biz her şeyi konuşuruz, kavga isterlerse hepsini yaparız, bir canımız var onu da veririz. Ben milli takımdayken noterden bana 3 kez değiştirerek evrak gönderen Şekip Bey şimdi konuşuyor. O dönem Aziz Yıldırım'ın kavga ettiği Haluk Ulusoy'un sağ kolu, her şeyi yürüten Şekip Mosturoğlu'ydu. Ama Fenerbahçe federasyondan şikayetçi. Kaç kez şampiyon oldu o dönem Fenerbahçe, ona bir bakın. Şekip Mosturoğlu sonra gitti Fenerbahçe'ye. Bende gizli yok, her şeyim açık.

Şenol Güneş'ten Olaylı Derbi Yorumu: Bir Canımız Var, Gerekirse Onu da Veririz

"ŞİMDİ ADAM ELİNİ KALDIRIYOR, BEN KORKUYORUM"

Kimsenin canı yansın istemiyorum. Benim için aile, ülke daha önemlidir. Susuyorsam bundandır. Ama bunu yaparken ben de hakkımı biraz savunayım ya. Sanki ben kendime cisim attım. Benimle ilgili niye karar veriyorsunuz. Gerçeği söyleyemiyorsunuz. Beşiktaşlı da kendine göre söylüyor rakipleri de kendine göre söylüyor. Yasa çıkarsak ne olur, ahlak sıfıra inmiş. Ben maça çıktığım zaman ne olacağını biliyor muyum? Şimdi adam elini kaldırıyor, ben korkuyorum. Ben bu hale niye düştüm ya? Bu kafa çok darbe yedi ama o zaman gençtim. 50 yıl önce futbolculuk serseri işi diyorlardı. Serseri işi olmadığını gördüm. Ama serserilerin ahlaksızların bu işin içine girdiğini de görüyorum" diyen Şenol Güneş, basın toplantısını soru kabul etmeden tamamladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Şenol Güneş Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (69)

....x:

Yaşından başından utan hoca. . şampiyon olsan ne olur olmasan ne olur. kendini rezil ettin 3 puan için.

16
13
yanıtYanıtla
Fenerbahcemmm:

Yirme milyon fenerbahce taraftari sana haklarini helal etmiyor senin kimsede hakkin yok birtek senin hakkin olacak kisiler yaptigin birikmini senden sonra yiyecek olanlardir sahsin Turk halkina verdiyin bir tek sey var insanlari bir birine dusman etmeyi basardigin icin buda Turk halkina biraktigin miras olarak daima bu dunyadan goc etsende unutulmayacaktir bence haktan bahsedecek Son kisi oldugunu dusunuyorum bu Turk halki deyilmi sahsini bir yerlere getiren bence Adam gibi cik helallik iste

15
7
yanıtYanıtla
NE AYAKSINIZ:

ULAN ADAMIN ŞAMPİYONLUĞUNU ÇALDINIZ MİLLİ TAKIMI ÜÇÜNCÜ YAPDI KARİZMATİK GİYİNMİYOR DENDİNİZ SÖVDÜNÜZ SİLDİNİZ İKİ YILDIR BEŞİKTAŞI ŞAMPİYON YAPIYOR GURURUNUZA YEDİREMEDİNİZ TAŞLADINIZ KAFASINI YARDINIZ HALEN DAHA NE ANLATIYOSUNUZ YAVUZ HIRSIZIN ÖNDE GİDENLERİ AZ ŞEREF SAHİBİYSENİZ SUSUNDA AYIP OLDU DEYİN BARİ

13
7
yanıtYanıtla
pöhhh:

futboldan az anlıyorsan kör sağır yada satılmış depilsen ts nın o sene butun maçlarında anadolunun ona yattığını görürüsün makarnacı

yanıt0
yanıt0
fetih1453:

usa oyuncu artis senol yillar önce cicek taksi dizisinde zeki alasya ile oynamis bu bayilma numarasi oradan kalma yetenek rolünü cok iyi oynadi sahadan kactilar aferin senol artis efendi

11
8
yanıtYanıtla
XYZ:

Şenol Güneş Türk futbolu der ama yalnızca Fenerbahçe''ye sallar. Onun için de söyledikleri samimi değil. Bütün objektif yorumlarının içinde mutlaka Fenerbahçe''nin adı geçer. Eğer objektif yorum yapacaksan ne kişi ne de takım ismi verirsin. Yok efendim ne Trabzonsporlu ne de Beşiktaşlıymış. . . Bu açıklaması bile ciddiyetten çok uzak. . . Boşuna stada ismini vermişler o zaman. . . Fatih Terim''i de kişilik olarak pek sevmesem de adam hiç değilse Galatasaraylılığını hiçbir şekilde inkar etmiyor. . . .

12
7
yanıtYanıtla
drjohnfire:

bahsettiğin ADAM türk futboluna en büyük katkıyı sağlamış adam. fenerden bir halt çıkmıyorsa başkasına sarmayın. dansöz fener

yanıt1
yanıt5
XYZ:

Çok büyük katkılarından sonra provokatörlük sınıf atladı.

yanıt2
yanıt0
EŞKİ:

Ladies and gentlemen . eşiktaşın yaptığı film 8 dalda birinci olarak oscar adaylığını almaya hak kazanmıştır. plaketlerini 2007/2008 Liverpool teknik direktörü Rafael benitez verecektir.

8
10
yanıtYanıtla
cihat:

hediye olarakta nanaı gönderirsin artık

yanıt1
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title