Haberler

Şenol Güneş, Beşiktaş'a Çok Yakın

Şenol Güneş, Beşiktaş'a çok yakın Fikret Orman Şenol Güneş ile çalışmayı kabul etti, resmi açıklama an meselesi Yeni sezon planlaması ise futbol şubesi ile Şenol Güneş arasında yapılmaya başlandı Ali DANAŞ, İstanbul-DHA Beşiktaş Kulübü Yöneticileri, Şenol Güneş ile bugün bir kez daha bir araya geldi.

Şenol Güneş, Beşiktaş'a çok yakın

Fikret Orman Şenol Güneş ile çalışmayı kabul etti, resmi açıklama an meselesi

Yeni sezon planlaması ise futbol şubesi ile Şenol Güneş arasında yapılmaya başlandı

Ali DANAŞ, İstanbul-DHA

Beşiktaş Kulübü Yöneticileri, Şenol Güneş ile bugün bir kez daha bir araya geldi.

Başkan Fikret Orman, İkinci başkan ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, Basın Sözcüsü Metin Albayrak ve Şenol Güneş arasında yapılan toplantı Ahmet Nur Çebi'nin ofisinde gerçekleşti.

Başkan Orman toplantının 2 saatlik bölümünden sonra özel işlerinden dolayı buradan ayrıldı.

Fikret Orman'ın Şenol Güneş ile çalışmayı kabul ettiği ve planlamaya dair ayrıntıların görüşülmesini futbol şubesine bıraktığı öğrenildi.

Fikret Orman'ın ayrılmasından sonra Çebi, Albayrak ve Şenol Güneş kendi aralarında fikir alışverişinde bulunmaya devam ettiler ve edinilen bilgilere göre sezon planlamasına da başladılar.

Şenol Güneş'in Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak resmen açıklanmasının an meselesi olduğu belirtildi.

KALECİ ANTRENÖRÜ JOSE SANBADE İSTİFASINI VERDİĞİ SIZAN BİLGİLER ARASINDA YER ALIYOR

Bu ekibe daha sonra Futbol A Takımı Sorumlusu Mete Vardar, kaleci antrenörü Jose Sanbade ve tercüman Halil Yazıcıoğlu da katıldı.

Sanbade'nin istifasını vermek için geldiği sızan bilgiler arasında. Sanbade'nin Önder Özen'in teknik direktörlüğünü yaptığı Kasımpaşa'ya gideceği iddia ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Şenol Güneş İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title