Haberler

Şenocak: 28 Şubat Siyasal, Toplumsal ve Ekonomik Boyutta Darbe Yapılan Bir Süreçti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Şubat'ın yıl dönümünde Postmodern darbeyi protesto etti.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Şubat'ın yıl dönümünde Postmodern darbeyi protesto etti. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, "28 Şubat süreci siyasal, toplumsal ve ekonomik boyutta darbe yapılan bir süreçti" dedi.

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı, 28 Şubat 1997 yılında yaşananları protesto etmek için Beyazıt Meydanı'nda etkinlik düzenledi. AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlenen etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan, Emine Sare Aydın Yılmaz, Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ellerinde dövizlerle alana gelen yüzlerce kadın ve partililer, 28 Şubat Postmodern Darbesi'ni protesto etti.

"BİZ BU GÜNÜ UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ"

Etkinlikte yaptığı konuşmada, "Bu günü unutmadık, unutmayacağız" diyen AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, konuşmasına şöyle devam etti.

"Aslında 28 Şubat'ı üç farklı kategoride değerlendirebiliriz. 28 Şubat süreci özellikle siyasal, toplumsal ve ekonomik boyutta darbe yapılan bir süreçti. Arkamızdaki üniversitede o yıllarda bizde öğrenciydik. Burada birçok kardeşimizin üniversiteye giremediği günlere ve inançları dolayısıyla burada eğitimlerini tamamlayamadıklarına şahit olduk. Bu zulmü işleyenler o gün kardeşlerimizin birçok farklı ülkede eğitim görmelerine sebep oldu. Bu utanç gününün, aslında onların bin yıl sürecek dedikleri sürecin, 5 yıl gibi bir sürede bertaraf edildiğini görmüş durumdayız. O gün, aynı zamanda belli baronlarla yapmış oldukları ekonomik darbeleri de, bu toplum hiçbir zaman unutmadı. Biz bu süreç içerisinde özellikle o günlerde çok büyük eziyetler görmüş rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı saygı ve minnetle anıyoruz. Darbenin 22'nci yılında bu alanda o günkü yaşanan tabloları değil de, bu ülkenin demokrasiyle, yarınlarıyla alakalı neler yaptığını en iyi şekilde anlatmamız lazım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti 28 Şubat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title