Haberler

"Seni Seviyorum" Diyerek Falezlerden Atladı, Ardından Hayata Kulaç Attı

Antalya'da Kız Arkadaşı ile Kavga Eden Selim Çiçek İsimli Genç, Kendisini, 'Seni Seviyorum' Diyerek 30 Metrelik Falezlerden Denize Attı. Denize Düştükten Sonra Yaklaşık 100 Metre Yüzen Genç Aşık, Falezlerde Mahsur Kalınca İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı.

Antalya'da kız arkadaşı ile kavga eden Selim Çiçek isimli genç, kendisini, 'Seni seviyorum' diyerek 30 metrelik falezlerden denize attı. Denize düştükten sonra yaklaşık 100 metre yüzen genç aşık, falezlerde mahsur kalınca itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya'da Atatürk Kültür Parkı'nda bugün saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda, Selim Çiçek, kız arkadaşı T.A ile buluştu. Bu sırada kendisine 'Beni niye aramıyorsun. Sen beni sevmiyorsun' diyen kız arkadaşı ile kavga etmeye başlayan genç, 'Seni seviyorum' diyerek 30 metrelik falezlerden denize atladı. Denize düşen genç yaklaşık 100 metre denizde yüzerek yeniden falezlere ulaştı ve yukarıya çıkmak için tırmanmaya başladı. Yaklaşık 15 metre yüksekliğe kadar falezlere tırmanan genç burada mahsur

kaldı. Bu sırada sevgilisi falezlerden atlayan T.A büyük panik yaşayarak çevrede bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Kayalıkların oldukça dik olması nedeniyle genç için çevrede bulunan vatandaşlar olay yerine kurtarma ekipleri çağırdı. Bir itfaiye ekibi iple gencin yanına sarkarak başka bir ipi gencin beline bağladı. İtfaiye ve vatandaşlar tarafından aşık genç mahsur kaldığı yerden iple yukarıya çekildi. Büyük bir şok yaşadığı gözlenen genç aşık kurtarılarak 112 ambulansı ile Antalya Devlet Hastanesi'ne

kaldırıldı.

Gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken olayı gören büfe sahibi Ferhat Baş, "Kız ile büfemize gelip dondurma aldılar. Daha sonra kız erkek arkadaşına, 'Beni niye aramıyorsun. Sen beni sevmiyorsun artık' diye bağırmaya başladı. Bu sırada genç bir anda 'Ben seni seviyorum' dedi ve yaklaşık 30 metrelik falezlerden denize atladı. 100 metre yüzdü. Tekrar tırmanmaya başladı. Bu sırada kız arkadaşı ona 'Seni seviyorum' diye bağırdı" dedi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

(SE-AT-FD-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title