Haberler

Şener: 'Yarın, Adaylığımı Açıklayacağım'

Trabzonspor'da, 15-16 Aralık tarihlerinde yapılacak olağan genel kurul öncesi başkanlığa adaylığını yarın resmi olarak açıklayacak olan Trabzonspor'un eski başkanlarından Sadri Şener, Trabzon'a geldi.

Şener'i, Trabzon Havalimanı'nda listesinde asbaşkan olarak düşündüğü Hayrettin Hacısalihoğlu ile diğer isimler karşıladı.

Şener, yarın düzenleyeceği toplantıda başkanlığa adaylığını açıklayacağını söyledi.

15 yıl aradan sonra Trabzonspor için tekrar Trabzon'a geldiğini belirten Şener, ''Başkanlığa adaylığım konusunda düşüncem yoktu. Ancak halk bizi bu görevi yapmamızı istedi. Biz de gururlandık ve bu göreve talip olduk'' dedi.

Seçilmeleri halinde teknik direktör Ersun Yanal ile göreve devam edeceklerini kaydeden Şener, ''Yanal, genç ve başarılı bir teknik adam. Kulübün ödenmesi gereken borçları var. Transfer konusunda ise Yanal ile konuşacağız ve transfer yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Açıklamanın ardından havalimanından ayrılan Şener'i bir grup taraftar çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, ''Sadri Şener, başkan Trabzonspor şampiyon'' yönünde tezahüratlarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title