Haberler

Şener: Benim İçin Gösterdiğim Fotoğraf Önemli

Devlet Bakanı Şener, 'Dışarıdan Bakanlık Olabilir Ama 22 Temmuz Seçimlerinde Aday Değilim Dediğime Göre Benim İçin Gösterdiğim Fotoğraf Önemli.' Dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, ''Dışarıdan bakanlık olabilir ama 22 Temmuz seçimlerinde aday değilim dediğime göre benim için gösterdiğim fotoğraf önemli. Verdiğim mesaj önemlidir, attığım imza önemlidir. Tekrar bize bakanlık teklif edildi diye hemen o bakanlığa oturmam'' dedi.

Şener, bakanlık görevinin sona ermesinden sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üniversitesinde ekonomi ve teknoloji hocası olarak görev yapacağını söyledi.

'Bundan sonraki seçimlerde aday olabilir misiniz?' sorusu üzerine de Bakan Şener, ''Ben sadece açıklamamda şunu söyledim. '22 Temmuz seçimlerinde aday değilim' dedim. Hatta şöyle devam edecektim, vazgeçtim. Eğer seçimler 23 Temmuzda yapılırsa kararımı tekrar gözden geçireceğim diyecektim. Fakat 'ya bildiği bir şey mi var acaba' o sırada da seçimler iptal olur mu, olmaz mı tartışması vardı. Bildiği bir şey mi var acaba falan diye, bu sefer farklı yorumlara konu olurum diye onu söylemedim. Ama bugün itibariyle rahatlıkla söyleyebilirim. Önümüzde yeni bir seçim olduğunda o süreci de yeniden değerlendiririm.''

''Yine AK Parti mi olur?'' şeklindeki soruyu ise Şener, şöyle yanıtladı:

''O süreci de yeniden değerlendiririm diyorum. Yani bu çok geniş bir anlam içeriyor. Aday olacağımı da ifade etmez, aday olmayabileceğim ihtimalini de ifade eder. Ve ben eğer bu dönemde yaptıklarımdan tatmin olursam ve etkili olduğunu düşünürsem siyasetle tamamen ilgimi de kesebilirim. Yani ne AK Parti, ne bir başka parti bütün artık siyasetle ilgimi kesiyorum. Benim buradaki faaliyetlerim ülkem açısından, Türkiye açısından daha faydalı hale gelmiştir derim.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title