Haberler

Sendikalardan Şehitler İçin Saygı Yürüyüşü

TÜRKİYE Kamu-Sen ve DİSK üyeleri ayrı ayrı Şehitler Tepesine gelerek, terör saldırısını protesto edip, şehitleri andı.

TÜRKİYE Kamu-Sen ve DİSK üyeleri ayrı ayrı Şehitler Tepesine gelerek, terör saldırısını protesto edip, şehitleri andı. Öğle saatlerinde kalabalık bir grupla Dolmabahçe'den Şehitler Tepesine yürüyerek gelen Türkiye Kamu-Sen İstanbul Şubeleri'ne bağlı memurlar, kuran-ı kerim okuyup, saygı duruşundu bulundu. Türkiye Kamu-Sen adına yapılan açıklamada, " Millet olarak tek vücut, tek nefes ve tek yumruk olarak buradayız"denildi.

DİSK'TEN ŞEHİTLER İÇİN ANMA

Ardından DİSK üyesi kalabalık bir grup da Gümüşsuyu'ndan yürüyerek Şehitler Tepesine geldi. "Bu topraklar kan ve gözyaşına doydu" yazılı siyah bir pankart taşıyan DİSK üyelerine Eski Başkan Rıdvan Budak da eşlik etti. DİSK üyeleri şehitler adına olay yerine 44 karanfil bıraktı. DİSK adına Genel Sekreter Arzu Çerkezoğlu bir açıklama yaptı .Saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Çerkezoğlu Yaşar Kemal'in bir sözünü hatırlatarak, " Ölüm bile yoruldu bu ülkede. Bu tabloyu haketmiyoruz. Bu ülkenin demokrasiye, dayanışmaya, barışa kardeşliğe ihtiyacı var" dedi.

EKONOMİ GAZETECİLERİ DE ÇİÇEK BIRAKTI

Bu arada Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan'ın da eşlik ettiği bir grup ekonomi muhabiri de olay yerine gelip çiçek bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title