Haberler

Dolandırıcı Çift, "Ölüm Büyüsü Var" Dediği Aileden 2 Yılda 2 Milyon Lira Aldı

Güncelleme:

Antalya'da "ölüm büyüsü yapıldı" bahanesiyle bir aileyi 2 yılda 2 milyon lira dolandıran çift için 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

Antalya'da 'ölüm büyüsü' yapıldığı ve 'cin çıkarma' bahanesiyle İ.O. ve ailesini 2 yılda 2 milyon lira dolandıran Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot hakkında, 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ÖLÜM BÜYÜSÜ YAPILDIĞINA İKNA EDİYORLAR

Antalya'da çok sayıda kişiyi kendilerine 'ölüm büyüsü' yapıldığına ikna edip, 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla tutuklanan Tali Yüksel Yeşilot ve eşi Öznur Yeşilot hakkında hazırlanan iddianamede, dikkat çekici bilgiler yer aldı.

DOLANDIRICILIK VE CİNSEL İSTİSMAR SUÇUYLA DA YARGILANDI

6. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, Tali Yüksel Yeşilot'un 'dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' ve 'cinsel saldırı'dan 24 yıla kadar, Öznur Yeşilot'un 'dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık' suçundan 7 yıla kadar hapsi istendi.

2 YILDA 2 MİLYON TL ALDILAR

İddianamede, Tali Yüksel Yeşilot'un, büyülü, cinli ve hastalıklı kişileri iyileştirdiği, manevi gücü ile birçok hastayı seanslar ve uygulamalar yaparak iyi ettiği şeklinde ün yaptığı belirtildi. Sanığın 'rızık' adı altında cinlere okutacağı bahanesiyle mağdurlardan yüksek miktarda para aldığına işaret edilen iddianamede, tutuklu çiftin, 'ölüm büyüsü' olduğu iddiasıyla ve 'cin çıkarma' bahanesiyle İ.O. ve ailesinden, 2 yılda toplam 2 milyon TL aldığı kaydedildi.

KADINLARA UYUŞTURUCU MADDE VEREREK TACİZ EDİYOR

Tali Yüksel Yeşilot'un uyuşturucu madde vererek kadınlara cinsel saldırıda bulunduğu da ileri sürüldü.İddianamede Tali Yüksel Yeşilot'un, İ.O.'nun kızı E.O.'ya, içinde cinler olduğu iddiasıyla cinsel istismarda bulunduğu belirtildi.

DİNİ DUYGULAR İSTİSMAR EDİLİYOR

Sanıkların büyü bozma, cin çıkarma ve muska yazma gibi mizansenlerle dini duyguları istismar ederek aldattığı kaydedilen iddianamede, bu şekilde haksız menfaat elde ettikleri kaydedildi. Tali Yüksel Yeşilot'un kadın müştekileri cinle ve hastalıkla korkutarak manevi baskı uyguladığı ve tespit edilemeyen uyuşturucu maddeler vererek sistematik bir şekilde psikolojisi ve ruh sağlığı üzerinde tahrip edici etkiler oluşturduğu da öne sürüldü. İddianamede şikayetçi olarak yer alan diğer 7 kişi de benzer suçlamalarda bulunarak, sanıklara değişen miktarda para verdiklerini söylediği aktarıldı -

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

AYŞE KURT:

haydan gelmiştir o paralar böyle huy huy la çıkartır Allah işte helal kazanan çalışanın emeği heba olmaz. inanç zayıflığından kaynaklanan sapmalar dinden çıkartır insanı ALLAH korusun.

3
0
yanıtYanıtla
tanju:

yok buyüvar diyehh. yok para yok diyeh . . bide inanıp para veriyeeh

3
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

pis gawurlar..

1
1
yanıtYanıtla
Çok Bilmiş:

Millette de para çok yani inanmış da vermiş pehh ...

1
0
yanıtYanıtla
46:

Bizi insanlarimiz nekadar aptal her seye inaniyor

1
0
yanıtYanıtla
zorba:

bençe bu adama madalya veya oskar verilmeli iyi oynamış üçkagıtı sahtekar ...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title