Haberler

Sen de mi Gwyneth?

Birçoğumuzun Mütevazı Bir Kimliği Olduğunu Düşündüğü Gwyneth Paltrow, Son Dönemde Yaptığı Talihsiz...

Hollywood'un en güzel kadınlarından biri olan Gwyneth Paltrow, yazdığı kitaplarla popülaritesine popülarite katıyor. Sık sık evli ve iki çocuklu çalışan bir anne olduğunu vurgulayan ve zamanının çoğunu mutfakta geçirdiğini söyleyen Paltrow, aslında banka hesabını kabartmak için numara yapıyormuş! Life and Style dergisine konuşan Paltrow'a yakın kaynaklar ünlü oyuncu hakkında çok sert konuştu:

HİÇ ARKADAŞI YOK!

"Kitaplarının satması için kendisini 'herkes' gibi göstermesi gerektiğini biliyordu. Oysa sık sık yakın çevresine 'Yılda 25 bin dolar kazanan biri gibi davranmam imkansız' diyen bir kadından bahsediyoruz. Spor salonunda herkese çok kaba davranır. Kocasıyla ancak kendi reklamını yapmak için basın önünde görünür. Çocuklarıyla zaten bakıcıları ilgileniyor, onlarla neredeyse hiç ilgisi yok. Fiziği ve görüntüsü hakkında takıntılı. Bu konuda eleştiri kabul etmiyor. Hollywood'da neredeyse hiç arkadaşı yok. Çok ukala olduğu için kimse onunla arkadaşlık yapmak istemiyor. Herkeste olan bir şeyi asla giymek istemiyor."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title