Haberler

Sen, Çocuklarımın Hayallerinin Katilisin'

Zonguldak’ta, beş ay önce silahıyla kızını öldüren muhasebeci babaya, olayın yaşandığı evde tatbikat yaptırıldı.

Olay yerine gelen eşi, “Katil, sen kimi öldürdün?” diye haykırırken baygınlık geçirdi. Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan Zonguldak Adliyesi’ne getirilen 53 yaşındaki Ayhan E., keşif heyeti ile birlikte olayın yaşandığı eve getirildi. Eşi Melahat E. de olay yerine geldi. Önce keşif heyeti olayın yaşandığı eve girdi, ardından Melahat E. ve küçük kızı T.N.E eve girdi. Anne ve kızı bir süre sonra ağlayarak evden ayrıldı.

Cezaevi aracının yakınına gelen anne Melahat E., 24 yıllık eşine şöyle haykırdı: “Sen kimi öldürdün de buraya göstermeye geliyorsun. Sen hangi düşmanı öldürdün? Çocuklarımın hayallerinin katilisin. Benim hayallerimin katilisin. Kimi öldürdün sen? Nasıl kıydın ona? Kendinle gurur mu duyuyorsun? Sen bu çocuk ağlarken orada nasıl dayanıyorsun? Sen nasıl yaşadın beş ay? Nasıl yaşadın? Ben seni 8 sene bekledim. Utanmaz. Tuttun bir de iftira atıyorsun. Hepsinin hesabını soracağım sana. Senin bu dünyada da öbür dünyada da yerin yok. Alçak. Pis katil. Nasıl kıydın sen benim çocuklarıma. Sen mi baktın onlara? Ben büyüttüm onları. Kapı kapı dilendim onları büyütmek için. Kim olursun sen, kim?”

MAHALLESİNE CEZAEVİ ARABASIYLA GELDİ

Cezaevi aracından çıkarılan Ayhan E., gazetecilerin sorusunu başını eğerek cevapladı. Ayhan E, gazetecilerin “Pişman mısın, bir şey söyleyecek misiniz?” sorusuna “Sonra” diye cevap verdi. Jandarmanın kolunda evine çıkarılan Ayhan E. için evin önünde de güvenlik önlemi alındı.

EVİNDE 20 DAKİKA KALDI

17 yaşındaki kızının hayatını kaybettiği eve getirilen Ayhan E., keşif heyetine olay anını anlattı. Evde tatbikat yaptırılan Ayhan E., yaklaşık 20 dakika sonra tekrar cezaevi aracına getirildi. Eşinin cezaevi aracına getirildiğini gören Melahat E., tekrar eşinin arkasından haykırarak tepki gösterdi.

EŞİNE HAYKIRIRKEN BAYILDI

Küçük kızı T.N.E.’nin yanında eşine kızı Funda’yı neden öldürdüğünü haykıran anne Melahat E., komşusunun evinin önüne getirildi. Buradan eşine tekrar bağıran Melahat E., olduğu yere yığıldı. Baygınlık geçiren Melahat E.’yi, olay yerinde güvenlik önlemi alan polisler kaldırdı. Koltuğa oturtulan Melahat E., bir süre sonra kendine geldi. Cezaevi aracı ve keşif heyeti bu sırada olay yerinden ayrıldı.

OLAY

Olay, Zonguldak’ın Tepebaşı Mahallesinde bir evde meydana geldi. Ayhan E., 10 Eylül 2013 günü akşam saatlerinde eve geldi. Babasının durumundan şüphelenen Funda E., evden çıkmak istedi. Funda E., evden çıkmak istediği sırada babasının silahından çıkan kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan muayenesinde 140 promil alkollü olduğu anlaşılan Ayhan E., ‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Funda E. de olaydan bir gün sonra Tepebaşı Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. ERDEMİR Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan Funda E. için sınıf arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

ONUR ALTINDAĞ-HAMZA DEMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Tepebaşı Beycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title