Haberler

Sen Anlat Karadeniz, Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Reyting Birincisi Oldu

Güncelleme:

Uzun bir aradan sonra yeni bölümleriyle ekranlara dönen Sen Anlat Karadeniz, dün akşam Çocuklar Duymasın'ı geçerek reyting sıralamasında birinci oldu.

Her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizi, aynı saatler yayınlanan Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın'ı geçerek birinci oldu.

BAŞARISINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Sen Anlat Karadeniz, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi yeni sezonda da reyting sıralamasında birinci oldu. Diziyi Nefes Nefese ve Çocuklar Duymasın takip etti.

Sen Anlat Karadeniz, Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Reyting Birincisi Oldu

YENİ BÖLÜMLERİYLE EKRANLARA GELDİ

Yeni sezonun ilk bölümünü ekrana taşıyan Sen Anlat Karadeniz Tahir'in içinde bulunduğu zor durumdan kurtulacağını gösterirken Nefes'le birlikte aldığı kararlar diziye damga vurdu. Suçsuzluğunun kanıtlanmasının ardından cezaevinden çıkan Havuç, Çocuklar Duymasın dizisinin son bölümünde kız isteme merasimine katıldı. Annesini arayan Rüya'nın sonuca oldukça yaklaştığı Nefes Nefese dizisinde ise beklenmedik gelişmelere yaşandı.

Sen Anlat Karadeniz, Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Reyting Birincisi Oldu

Sen Anlat Karadeniz, Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Reyting Birincisi Oldu

Sen Anlat Karadeniz, Yeni Sezonun İlk Bölümüyle Reyting Birincisi Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Karadeniz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

kezbanlar sağolsun:

memleketimin abazan kezbanları sağolsun. bu diziyi başrolde oynayan oğlanı iç geçirerek izleyen kezbanlar olmasa, reytingi dip yapar.

8
5
yanıtYanıtla
cello:

bu kadar saçma dizi görmedim akşam çok güldük bi daha da izlemem zaten

4
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ABESLE İŞTİGAL ETMENİN ÇARŞAMBA AKŞAMLARININ ADIDIR BU DİZİ. YARIM SAAT SUDA KALAN BİR ADAMIN ÇIKTIĞINDA DERİN BİR NEFES VERİP OHHHH DEMEDEN DAHİ KONUŞUP KAVGAYA DEVAM ETMESİ NE KADAR GERÇEKSE BENİM YORUMDA O KADAR SALAKÇA OLSUN VARSIN. 15 YAŞ ALTI ÇOCUKLAR İÇİN İDEAL BİR EĞLENTİ OLABİLİR. REYTİNG REKORU KIRMASI İSE 16 SENEDİR KOYUN GİBİ YAYILMAMIZIN VE SÜRÜNDÜRENLERE HAYIR BİLE DİYEMEMELERİNİN SEBEBİ BU ZEKA SEVİYESİDİR.

5
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

KAAN. . HÜKÜMETİN ADI BU OLMASADA DEĞİŞMEZ Kİ İNSANLARIMIZ KÜLTÜRSÜZ OLUP BÖYLE DİZİLERİ TAVAN YAPTIRIRSA DAHA ÇOK KÖTÜ YÖNETİLMEYİ HAKEDERİZ. DEMEM O. BURDA İSİM VE RENK YADA BİR AMBLEM GEÇMEDİ. TAYYİP DEĞİLDE KILIÇDAROĞLUDA OLSA AYNI ŞEY OLURDU. İNSANLAR HAKETTİĞİ GİBİ GÜDÜLÜR, KOYUNSAN KOYUN GİBİ. . . AL SANADA TAKTIM BİR LENGERİ FÖTR.

yanıt1
yanıt0
Sizene:

Begenmiyorsaniz izlemeyin elinizi kolunuzu baglayip zorlami oturtuyorlar ekran basina hem izlemiyoruz diyorsunuz hemde yorum yapiyorsunuz izlemeyin kapatin çenenizide

6
3
yanıtYanıtla
Kılçık:

senin gibi gerizekalıları bir gemiye doldurup sibiryaya çalışma kamplarına yollamak lazım.

yanıt3
yanıt4
realıst:

çocuklar duymasın daha güzel. en azından eglendirici. zaten ekonomi çökmüş, hersey pahalı, hep moralsiz durumumuz bari biraz eglendiriyor. bırakın sacma seyleri eglendirici seyler izleyin.

3
5
yanıtYanıtla
SULTAN:

NE BU YA ? SEYİRCİYLE İYİDEN İYİYE DALGA GEÇMEYE BAŞLADILAR. . BU KADAR CİDDİYETSİZ FİLİM İZLEMEDİM. . KOMEDİ OLARAK YAPSALAR BELKİ BİRAZ DAHA UYGUN OLURDU. DENİZİN METRELARCE DİBİNE BAYGIN OLARAK GİDİYOR ADAM, SAATLERCE ORADA KALIYOR NE HİKMETSE ÖLMÜYOR BİR ANDA KANLI CANLI DENİZİN ÜSTÜNE ÇIKIVERİYOR. BAYGIN, HALSİZ BİLE DEĞİL. . . OYUNCUYU DİZİDEN ÇIKARMAK İSTEMİYORSUNUZ O ZAMAN MANTKLI BİR SENARYO HAZIRLAYIN. BENİM YEDİ YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE ''''BU KADAR DA OLMAZ YAAA'''' DİYE TEPKİ GÖSTERDİ.

4
3
yanıtYanıtla
OYA:

CÜNEYT ARKIN''IN SAVAŞ FİLİMLERİNİ BİLE GERİDE BIRAKIR SÇMALIKTA. . DEDİĞİNİZ GİBİ KOMEDİ OLSA BELKİ BİRAZ İZLENİR. . ARTIK İZLEMİYECEĞİZ

yanıt3
yanıt3
Huri:

İLGİLENMİYORUM

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title