Haberler

Semt Pazarlarına İlgi Artıyor

Kilis'te Kurulan Semt Pazarlarına Dar Gelirli Aileler Yoğun İlgi Gösteriyor. Pazarlarda Gıda ve Giyim Eşyalarının Ucuza Satılmasının Dar Gelirliyi Semt Pazarlarına Yönlendirdiği Belirtiliyor.

Kilis'te kurulan semt pazarlarına dar gelirli aileler yoğun ilgi gösteriyor. Pazarlarda gıda ve giyim eşyalarının ucuza satılmasının dar gelirliyi semt pazarlarına yönlendirdiği belirtiliyor.

Pazarda 1 YTL ile 10 YTL arasında değişen fiyatla giyim eşyası sattıklarını anlatan bir esnaf, "Havaların sıcak gitmesi nedeniyle en çok tişört türü giysi tercih ediliyor. Elbise ve ayakkabıların ucuz olması nedeniyle semt pazarına vatandaşlar akın ediyor.Giyim mağazalarında özellikle çocuk giysileri pahalı olduğu için pazarı tercih ediyorlar" dedi.

Dar gelirli vatandaşlar ise semt pazarlarının yaygınlaşmasını istiyor. Semt pazarlarında fakir ailelerin bütçesine göre giyim eşyası satıldığını anlatan bir vatandaş, "Mağazalarda bir şey almak nerede ise imkansız hale geldi. Semt pazarlarının artırılmasını istiyoruz. Nerede fiyatlar uygun ise orayı tercih ediyoruz" diye konuştu.

(MAD-MAD-HO-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title