Haberler

Semra Özal, Anavatan'a Dönmek İstiyor

8. Cumhurbaşkanı ve Anavatan Partisi'nin Kurucusu Turgut Özal'ın Eşi Semra Özal, Partinin 25. Kuruluş Yıldönümü Dolayısıyla Düzenlenen Panelde, Tekrar Yuvasına Geri Dönmek İstediğini Söyledi. Özal, Partiye Üyelik Kaydının Yapılmasını Talep Etti.

8. Cumhurbaşkanı ve Anavatan Partisi'nin kurucusu Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, partinin 25. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen panelde, tekrar yuvasına geri dönmek istediğini söyledi. Özal, partiye üyelik kaydının yapılmasını talep etti.

Anavatan Partisi'nin (ANAVATAN), 25. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

1983'te Turgut Özal tarafından kurulan Anavatan Partisi'nin 25. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Genel Başkan Erkan Mumcu başkanlığında MKYK toplantısı ile il başkanları toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıların ardından ''Geçmişten Geleceğe Anavatan'ın Çeyrek Asrı'' konulu panel düzenlendi.

Turgut Özal'ın eşi Semra Özal'ın da katıldığı panelde konuşan Mumcu, 25. yılında ANAVATAN'ın aynı ilkelerle ama değişik bir metotla yeniden kurulduğunu ifade etti.

Bugün Özal'ın kurucu ilkelerine ilave edilebilecek hiç bir şey olmadığını kaydeden Mumcu, ''Biz, durduğumuz yerde duruyoruz ve durmaya devam edeceğiz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title