Haberler

    Milli Bilardocu Semih Saygıner Dünya İkincisi Oldu

    Güncelleme:

    Semih Saygıner, 2018 3 Bant Dünya Kupası finalinde Hollandalı Dick Jaspers'a mağlup olarak turnuvayı ikinci sırada noktaladı.

    Semih Saygıner, 2018 3 Bant Dünya Kupası finalinde Hollandalı Dick Jaspers'a yenildi ve turnuvayı ikinci sırada noktaladı.

    2018 3 Bant Dünya Kupası, Belçika'nın Blankenberge şehrinde 11-17 Haziran arasında düzenlendi. Dünya Kupası'nın son gününde finalde mücadele eden Saygıner, Hollandalı rakibi Dick Jaspers'a yenilerek ikinci oldu.

    SEMİH SAYGINER RAKİBİNE 40-33 YENİLDİ

    2018 3 Bant Dünya Kupası'nda mücadale eden Semih Saygıner, grup maçlarında Danimarkalı Tonny Carlsen ve Hollandalı Van Beers'ı geride bırakıp, grup lideri olarak ana tabloya kaldı. 32 kişilik Dünya Kupası ana tablo ilk maçında 2018 Genel Klasman Dünya 3 numarası İtalyan Marco Zanetti'ye karşı 40-19 galip gelen Semih Saygıner, 1/8 maçında ise ev sahibi Belçikalı oyuncu Eddy Leppens'i 40-39 skorla eledi. Çeyrek final maçında İspanyol rakibi Juan David Zapata Garcia'yı 40-15 skorla yenen Saygıner yarı finale kaldı. Bugün gerçekleşen yarı final maçında ise Yunan rakipi Nikos Polychronopoulos'u 40-39 mağlup eden Türk bilardosunun efsane ismi Semih Saygıner, Dünya Kupası'nda adını finale yazdırdı. Saygıner finalde ise Hollandalı Dick Jaspers ile karşı karşıya geldi. Saygıner, Jaspers'a 40-33 mağlup olarak Dünya Kupası'nı ikinci sırada tamamladı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Semih Saygıner Belçika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (12)

    ORHANCA:

    Çocukluğumun ekolü ve Türkiye nin bilardo deyince akla gelen tek ismi ve gururu.bize bilardoyu sevdiren adam bizim için her zaman bir numarasin

    20
    1
    yanıtYanıtla
    ÖĞRETMEN EĞİTİMCİSİ:

    Semih kardeşimiz Ahlakı yüksek, çok iyi bir insandır. Herkes kendi payına düşen neyse, Semih gibi en iyi şekilde yapma gayretinde olursa; Türkiye birinci sınıf ülke olur. Eğitimin hedefi başarı değil; En iyi şekilde yapma gayreti ve alışkanlığı olmalıdır. Fizik Öğretmen Eğitimcisi Emekli Profesör

    18
    1
    yanıtYanıtla
    TAHA GÜNDOĞDU:

    SEMİH EN İYİ YAPTIĞIN ŞEYİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER

    17
    1
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Adamın 2. liğine üzülüyoruz. Böyle büyük bilardocu

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Vatandas:

    1980 lerde, Istanbul Kocamustafapasa semtinde devamli " Bati Kraathanesi " ne gelirdi, hepimiz show larini zevkle seyrederdik..Dunyanin en iyi Bilardo Masalari da Turkiye de yapiliyor diye de sevinirdik.." Zeki " Masalari..Turkiye mizin gururu cok yasa Semih...

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Hüseyin:

    Dünyada ikinci olmuş olabilirsin fakat Türkiye de ve kalbimizde her zaman bir numarasın Semih bey. .

    14
    1
    yanıtYanıtla
    attıla:

    TEBRIKLERR SEMIHHH

    9
    1
    yanıtYanıtla
    huri:

    TEBRİK EDERİM BÖYLE GÜZEL BAŞARILI İNSANLAR OLDUKÇA GURUR DUYUYORUZ

    7
    0
    yanıtYanıtla
    ALİ:

    Aynen ;)

    yanıt3
    yanıt0
    Kemal GÜLOL:

    Helal olsun. İnşallah bir sonrakine birincilikler gelir.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title