Haberler

Semih Kaya: Kötü Olduğum Konusunda Algı Yaratılmaya Çalışılıyor

Güncelleme:

Galatasaraylı Semih Kaya, "Önceki Astana maçında ayağım kaydı düştüm. Bu hata değildi. Ondan sonra algı oluşturulmaya başlandı. Bunlar herkesin başına gelebilir." dedi.

Galatasaray'ın genç savunma oyuncusu Semih Kaya, yarın oynanacak Astana karşılaşmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Söylenecek bir şey yok, kader maçı. Her şeyimizi ona göre ayarladık. Takım olarak kenetlendik" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. haftasında sarı-kırmızılı ekip, yarın sahasında Kazakistan ekibi Astana ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan savunma oyuncusu Semih Kaya, "Söylenecek bir şey yok, kader maçı. Her şeyimizi ona göre ayarladık. Gerek antrenmanlarda gerekse toplantılarda elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışacağız. Takım olarak kenetlendik. Kendimize inanıyoruz. Yarın berabere kalsak da çıkıyoruz ama biz tamamen kazanmaya odaklıyız. Rakibimiz de 10 gündür İstanbul'da çalışıyor. Onlar da durumun ciddiyetinin farkında. Her şeyimizi sahaya koyup en iyi şekilde formamızı terletip, maçtan galip gelip Avrupa Kupası'na gitmek istiyoruz" dedi.

"TAKIM OLARAK BAZI ŞEYLERİN BİLİNCİNE VARDIK"

Mustafa Denizli'nin takımın başına geçtikten sonra iki karşılaşmaya çıktıklarını hatırlatan Kaya, "Kasımpaşa maçında iki gol yemiştik. Bursaspor maçında gol yemedik. Takım olarak bazı şeylerin bilincine vardık. Daha da varmaya başlıyoruz. İlk yarının sonlarına geldik. Astana'dan sonra derbi maçı var. Yarınki maçta da takım savunmasını en iyi şekilde yapıp, gol yemeyip Beşiktaş maçına da hazırlanmak istiyoruz. Antrenmanlarda çalışıyoruz, bunun maçlara ada yansıyacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"ALGI OLUŞTURULMAYA BAŞLANDI"

Astana ile Kazakistan'da oynanan maçta yaptığı hatanın hatırlatılması üzerine Semih Kaya, "Hata değildi, o günkü saha koşullarında bir karar aldım. Topa dönmeye çalıştım, ayağım kaydı. Bu bir hata değildi. Ondan sonra algı oluşturulmaya başlandı. Maç içinde bunlar herkesin başına gelebilir. Onun etkisinde değilim. Futbol yaşantımda böyle hatalar olacak. En aza indirgemek gerekiyor. Oynamaya başladığımdan beri basit bir hata yapıp, gole sebebiyet vermedim ama böyle bir algı var" dedi.

"AVRUPA KUPASI ÖNEMLİ BİR VİTRİN"

Avrupa Kupası'nın önemli bir vitrin olduğunu ifade eden Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunun bilincindeyiz. Bundan önceki dönemlerde oynayan ağabeylerimiz Galatasaray'a en iyi şekilde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde hizmet vermiş oyuncular. Bundan önce yapılmış bir şey. Biz en iyi şekilde hazırlandığımız ve kendimizi sahaya verdiğimiz takdirde Avrupa'da başarı geleceğini düşünüyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Semih Kaya Astana Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü?
500

Yorumlar (9)

Şampiyon Gs:

Yahu geçen sene Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok gol yiyen takımı ünvanını aldık . Ne rezil adamlar var . Bu sene de gruptan çıkamadık . Eee Semih Efendi kim kötü sen söyle . . .

13
0
yanıtYanıtla
Zabri Zarıoğlu:

Bu da benden daha saf . Arada maş özetlerini falan da izle . Hatan varmı yokmu görürsün . Ben de yeni keşfettim . . .

9
0
yanıtYanıtla
Abdulkadir Keita:

Bağdat orda ise arşın burada . Yediğin goller ortada . Ptt !. ligde zor oynarsın . İstersen dene gör, cesaretin varsa, boyunun ölçüsünü alırsın .

5
0
yanıtYanıtla
Sarı-kırmızı:

1. 80 boyla stoper mi olur . Kimi kandırıyorsun Semih .

5
0
yanıtYanıtla
UltraArslan:

Çok kötü oyuncusun . Senin yerinde ortalama bir stoper olsa çok daha az gol yerdik .

5
0
yanıtYanıtla
burhan:

kötü olduğun yönünde değil iyi olduğun yönündeki algı gerçeklerle yüzleşmeye başladı semihin ilk günden beri neden abartıldığını merak eder dururdum ptt liginde bile zor oynar bu.

3
0
yanıtYanıtla
SALLAMA ZİYA:

ALGI YAPILIYOMUS HADİ ORDAN KAZMA OYNADIĞIN MACLARI AÇ İZLE ALGIMI YAPILIYO HANGİ SANTRAFORDAN KAFA TOPU ALABİLİYOSUN ADAM 170 BOYLA KAFA TOPUNA CIKIYO HAKETMİYOSUN O FORMAYI SUAN. . .

3
0
yanıtYanıtla
misafir:

ya sus be kes ağlamayı sende defol hadi umutla beraber

1
0
yanıtYanıtla
era:

lan kötüsün işte kötüü ne algısı malgısı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title