Haberler

Semih Kaya Saç Baş Yoldurdu

Güncelleme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Astana'yla 2-2 berabere kalırken Semih Kaya, yaptığı hata sonucu takımının gol yemesine sebep oldu.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılan Astana'yla 2-2 berabere kalırken adeta saç baş yoldurdu. Sarı-Kırmızılılar iki kez öne geçtikleri maçta kendi kalesine attığı gollerle galibiyeti kaçırdı. Genç stoper Semih Kaya, savunmada yaptığı kritik hatayla takımının gol yemesine sebep oldu.

HAKAN-SEMİH İKİLİSİ BOZULMADI

Galatasaray'da Chedjou'nun iyileşmesiyle birlikte, Astana maçında Kamerunlu'nun ilk 11'de oynaması bekleniyordu. Bir süredir formsuz oyunuyla dikkat çeken Semih'in de kulübeye çekilmesi gündemdeydi. Ancak Hamza hoca, Hakan-Semih ikilisini bozmadı.

SEMİH'İN HATASI PAHALIYA PATLADI

Bu ikiliden golü kendi kalesine atan Hakan olsa da, tecrübeli futbolcu 90 dakika boyunca hem rakip atakları önlemeye hem de Semih'in açıklarını kapatmaya çalıştı ve oldukça başarılıydı. Ancak 77. dakikada Semih'in hatası pahalıya patladı. Ceza alanında ayağındaki topu çıkarmayınca kaptıran Semih, devamında gelen golle yıkıldı.

SEMİH'İN İKİNCİ HATASI AZ DAHA GOL OLUYORDU

Bu hatanın etkisini üzerinden atamayan milli futbolcu, bu kez de takım çıkarken yaptığı yanlış pasla pozisyona neden oldu. Sonunda da yine topu kontrol edemeyip kornere çıkmasına yol açtı. Ligdeki son Gaziantep maçında başına darbe alarak sakatlanan Semih'in bir süre dinlendirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Semih Kaya Astana Spor Haberler

500

Yorumlar (36)

Adınızı Yazın:

Bir durun düşünün . . Her şeye balıklama saldırmayın. bir önünü arkasını düşününAdam Asmak Kolay ! Bu semih değil miydi zamanında takımını ipten alan ? genc yetenek diye övündüğümüz. evet Kötü oynadı belki de yine kötü oynayacak. . . ama Hocası gördü düşünsün versin kararını. Hoca ya gelince en son ne zaman bu kadar iyi niyetli anlayışlı elindeki dar imkanlarla başarılı olup 3 kupa alan hoca gördünüz. . bırakın yaralarını sarsın aslanım yoluna devam etsin . gölge etmeyin yeter

1
59
yanıtYanıtla
şükredin:

böyle defans zor bulunur , adam ne kadar çok ipten aldı sizi onlar unutuluyor hemen bir hatada , adamın hakkını yemeyin bari , semih iyi oyuncu.

3
56
yanıtYanıtla
Mustafa cakmak:

Atletico macinda emreyi 30.dakkada aliyosunda oyundan semihe niye surekli 90 dakka sans veriyorsun hamza hoca semih her mac pimi cekilmis bomba gibi hala oynatiyor sizler nasik profesyonelsinz hocaaa

yanıt2
yanıt0
ömer:

kaza göz göre göre geldi semih kaç haftadır formsuzdu zaten. . .

54
2
yanıtYanıtla
bilo:

fati terimin bize enbüyik kazıklarndan biride bu semih.iki maç üst üste kendi kalesine gol atan bi defans oyuncusu örneği dünyada yok.ama hala pohh pohhh pohhh adaletsizlik ve torpil baskıları türk futbolunu baltalamaya devam ediyor yazıklar olsun.tùuh

52
3
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ÇAPSIZ HOCALARLA BİRYERE VARILMAZ BEYLER

46
8
yanıtYanıtla
AZAD DEP:

Yahu çocuktan futbolcu falan olmaz yanlış meslek seçmiş.

39
5
yanıtYanıtla
gerçek:

Allah cezalarını versin. tv başında yaptıkları salaklıklarla taraftarı kahreden ezik bitikler. Bu semih denen kabiliyetsiz yıllardan beri defans hattını dağıttı.

42
1
yanıtYanıtla
Murat hacıMobil-IOS:

Defol Hamza

38
4
yanıtYanıtla
RotterdamMobil-IOS:

Berbat futbolcu Semih!!!!

34
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title