Haberler

Semih Kaya, Galatasaray'dan Ayrılıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da bu sezon kadroya girmekte zorlanan Semih Kaya'nın menajeri, milli futbolcunun sezon sonu sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını söyledi.

Galatasaray' da Semih Kaya için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu sezon çok kötü bir performans çizen Sarı-Kırmızılı oyuncu bu nedenle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı. Galatasaray'da beklenen çizgiyi bir türlü yakalayamayan Semih Kaya'nın kötü gidişinin arkasında menajerinin bir Avrupa kulübüyle anlaşmasının yattığı öne sürüldü.

YA İTALYA YA İNGİLTERE

Yıldız oyuncunun menajerinin anlaştığı kulübün kim olduğu bilinmezken çeşitli iddialar ortaya atıldı. Semih'i İtalyan ekibi Inter dışında İngiltere'den birkaç kulübün istemesi nedeniyle yıldız oyuncunun sezon sonunda İtalya ya da İngiltere'ye gideceği iddialar arasında.

"GALATASARAY'DAN AYRILACAK"

Semih Kaya'nın sezon sonu için imzayı şimdiden attığı öne sürülürken bu nedenle maçlara yeterince motive olamadığı görüşü ortaya atıldı. Semih'in menajerinin anlaştıkları kulübü sır gibi sakladığı ve yakın çevresine, "Semih sezon sonunda takımdan kesinlikle ayrılacak. Kendisi Avrupa'dan bir takımla anlaştı" dediği öne sürüldü.

HAMZAOĞLU SEMİH'TEN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun Semih Kaya'nın sezon başından beri gösterdiği performanstan hiç memnun olmadığı ve kendisiyle yaptığı görüşmede, "Bu sezon senden bekleneni bulamadım. Bir an önce toparlanmanı bekliyorum. Yoksa bu futbolla oynaman zor. Senin gibi yetenekli bir oyuncu böyle olmamalı" dediği ortaya çıktı. Ancak yapılan uyarılara rağmen Semih'in bekleneni bir türlü verememesi hakkındaki iddiaları güçlendirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Semih Kaya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Yusuf ÇetinMobil-IOS:

Bir Beşiktaşlı olarak sevindim düşmandan bir silah bile eksilmesi bizim için çok iyi Semih her maçta Başımızın belasıydı sevindim. Beter ol gs

8
9
yanıtYanıtla
ahmet:

çok şükür rahatladım

6
7
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

Semih'in resmini koysaydiniz bari

9
0
yanıtYanıtla
Emre:

Senelerdir anlamadığın şudurki : Türkiyeden giden Futbolcular yurtdışında takır takır top oynuyor, her nedense suyundanmıdır havasındanmı, Türkiyede bardan, pavyondan ve alemden başını kaldıramıyor ve buna müteakip sahadada dökülüyor. Bence Hocalardada sıkıntı var. Yani bitmeyen senfoni. . . . haber yapmaya bile değmez derim.

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok bile kaldı gökhan zan bunu ikiye katlar dörtle çarpar yazık ettiler gökhana

4
2
yanıtYanıtla
ozan beyaz:

Bu Bir Semih i yollama operasyonudur taraftar tepki vermesin diye önce yedek birakilip satilmasi bi filmdir

4
2
yanıtYanıtla
kral:

yaw arkadaş bi umut gitmedı şu takımdan. .

5
0
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

İyi olur zaten yerliler parasını alsın sezon boyu sakat muamelesi yapıyorlar

2
2
yanıtYanıtla
emekli:

bence sezon sonu uzun bir dönem devre arası daha iyi

2
2
yanıtYanıtla
fikret aktasMobil-ANDROID:

çok sevinmeyin beşiktaşlı kardeşim bizde çok Semih kayalar var istiyorsanız dany gibi verelim ok Semih kayalar var istiyorsan dizede verelim dany gibi

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title