Haberler

Semih İlk 11'de, Appiah Yedek

Süper Lig'in 9. Haftasında Cumartesi Günü Sahasında Konyaspor'u Ağırlayacak Olan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Zico, Kafasındaki 11'i Bu Akşam ve Yarın Basına Kapalı Yapılacak Antrenmanlar ile Netleştirecek.

Süper Lig'in 9. haftasında Cumartesi günü sahasında Konyaspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico, kafasındaki 11'i bu akşam ve yarın basına kapalı yapılacak antrenmanlar ile netleştirecek.

İskelet kadroyu Konyaspor'a karşı bozmayacak olan Zico, kırmızı kart cezalısı olan Mateja Kezman'nın yerine Semih Şentürk'e forma vermeyi planlıyor. Zico, sakatlığı tam olarak geçen ve ilk 11'de oynamak isteyen Appiah'ı ise maçın gidişatına göre ikinci yarıda oyuna sokmayı düşünüyor.

Özellikle Appiah'ın kendisini zorlayıp tekrar sakatlanmasından çekinen Brezilyalı çalıştırıcı bu oyuncuyu PSV Eindhoven maçında ise ilk 11'de oynatmayı düşünüyor.

Öte yandan Konyaspor karşısında Kezman'nın yerine ilk 11'de oynaması beklenen Semih Şentürk'ün gribal enfeksiyona yakalandığı ve ilaç tedavisi gördüğü ve maç saatine kadar hazır hale geleceği ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title