Haberler

Şemdinli - Hakkari´De Bir Kadın Cesedi Bulundu

Ceset Arama Çalışması Sırasında Başka Bir Ceset Bulundu

CESET ARAMA ÇALIŞMASI SIRASINDA BAŞKA BİR CESET BULUNDU

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde Moda mahalesi yakınından geçen Pesan Çayı'na düşmesi sonucu sulara kapılarak kaybolan 1 kişinin cesedini arama çalışmaları sırasında, başka bir kadın cesedi bulundu.

Şemdinli'nin Moda Mahallesi yakınından geçen Pesan Çayı üzerindeki tahta köprüden karşıya geçmeye çalışan 2 arkadaş köprünün bir anda yıkılması sonucu dün suya düşmüştü. Suya kapılan 16 yaşındaki Abdulhaluk Öztekin çevredeki vatandaşların çabaları sonucu yaralı olarak kurtarılırken, yanında bulunan 17 yaşındaki Servet Aksu ise sulara kapılarak gözden kaybolmuştu..

Kayıp gencin bulunması için arama ve kurtarma çalışması sürdüren ekipler, bu sabah saatlerinde Pesan çayın kenarında bir cesetle karşılaştı. Cesedin dün kaybolan Servet Aksu'ya ait olduğu sanıldı.Ancak, ekipler cesedin Aksu'ya değil kimliği belirlenemeyen bir kadına ait olduğunu farketti. Bulunan kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Şemdinli Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan dün kaybolan Servet Aksu'nun bulunması için de arama çalışmaları sürüdürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title