Haberler

Şemdinli'den Çukurca Halkına Tiyatro, Müzik ve Halk Oyunları Gösterisi

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Halk Eğitim Merkezi Bünyesindeki Tiyatro, Müzik ve Halk Oyunları Ekibinden Oluşan Gurup, Çeşitli Gösteriler Yapmak Üzere Çukurca İlçesine Gittiler.

Hakkari'nin Şemdinli İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki tiyatro, müzik ve halk oyunları ekibinden oluşan gurup, çeşitli gösteriler yapmak üzere Çukurca ilçesine gittiler.

Sosyal akvitelerin yeteri kadar yaşanmadığı bölgede ilk gösterilerini bir süre önce Şemdinli ilçeninin Derecik beldesinde yapan gurup, halkın beğenisini toplamıştı. Çukurca ilçesindeki Şehit Bilal Soybilginç İlköğretim Okulu salonunda halka ücretsiz tiyatro, halk oyunları ve müzik gösterimi sunacak gurup hazırlıklarını tamamladı. Sınırdan başlayarak büyük şehirlere açılacaklarını belirten Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Baş Müdür Yardımcısı M. Yavuz Göz, "Çukurca halkına gösteri yapmak üzere ilçeye geldik. Yarın akşam Çukurca ilçesinde gösterimizi yapacağız. Grubumuzu oluşturan tiyatro, halk oyunları ve müzik ekibimiz çok yetenekli kadrolardan oluşmaktadır" dedi.

(AD-MET-Y)

12.07.2007 18:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title