Haberler

'sembolik' Temel Atma Töreni

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kampüsü içerisine yapılacak olan anaokulu ve kreş binasının temeli törenle atıldı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Kampüsü içerisine yapılacak olan anaokulu ve kreş binasının temeli törenle atıldı. İnşaat için kazılan alana sadece 2 metrekarelik taban demiri döşenerek buraya harç döküldü.

Sivas Belediyesi ve Hafikli işadamlarının destekleri ile Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsü içerisine 150 öğrenci kapasiteli anaokulu ve kreş yapılmasına karar verildi. Yaklaşık 300 metrekarelik alan üzerine yapılan anaokulu için temel atma töreni düzenlendi. Törene Sivas Belediye Başkanı BBP'li Doğan Ürgüp, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Hafik Kaymakamı Cemal Demiryürek, Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, Hafikli işadamları ve çok sayıda öğretim görevlisi katıldı. Binanın temeli için kazılan inşaat alanının sadece 2 metrekarelik bölümüne demir döşenmesi dikkat çekti. Sembolik olarak hazırlanan yere el arabası ile beton getirildi. Protokol üyeleri getirilen betonu kürekle demirlerin üzerine dökerek temel atma törenini tamamladı. - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title