Haberler

Sema Gazeteci Olacak

'AVRUPALI' FİLMİNDE CEM DAVRAN İLE BİRLİKTE ATEŞLİ SEVİŞME SAHNELERİNE İMZA ATAN SEMA ÖZTÜRK, YENİ FİLMİNDE GAZETECİ OLUYOR

Yapımcılığını Mesut Çetin'in üstlendiği 'Büyük Şeytan Üçgeni, Triade' filmi çok yakında motor demeye hazırlanıyor. Filmde, manken Tuğba Özay bir Çin ajanını canlandırırken Cem Davran ile birlikte rol aldığı ' Avrupalı' filminde Davran ile ateşli sevişme sahnelerine imza atan Sema Öztürk bu sefer izleyicinin karşısına mafyadaki derin bağlantıları araştıran acar bir gazeteci rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Film Hollywood starları ile Yeşilçam starlarını bir araya getirerek 'Türkiye, Çin ve Amerikan mafyası içindeki derin ilişkileri ele almasıyla dikkat çekiyor. Filmde, Dünya Sinemasının ünlü aksiyon yıldızları; Mark Dacascos, Don The Dragon Wilson, Eric Roberts, Bolo Yeung, Emanuel Bettencourt ve Azerbeycanlı ünlü aktris Vefa Zeynelova bu filmde Türk Sinemasının usta oyuncuları Bulut Aras, Yüksel Arıcı, Şahin Çelik, Sema Öztürk ve Tuğba Özay'la birlikte kamera karşısına geçecekler.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title