Haberler

Selma Ann Toprağa Verildi

Reklamcı Ali Taran'dan bir süre önce boşanan ve kanser tedavisi gördüğü sırada önceki gün yaşamını yitiren Selma Ann Desmond, Levent Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Reklamcı Ali Taran'dan bir süre önce boşanan ve kanser tedavisi gördüğü sırada önceki gün yaşamını yitiren Selma Ann Desmond, Levent Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tabutun üzerine, 'Sevgili Selma'mıza. Ailesi' yazılı çiçek sepeti konuldu. Boşandığı eşi Ali Taran ve oğlu Kuzey Taran taziyeleri kabul etti. Törene anne Güney Erman, Hülya Avşar, Kadir İnanır, Acun Ilıcalı, Mazhar Alanson'un da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim, akraba ve arkadaşları katıldı. Ali Taran, habercilerle konuşmazken, çevresindekiler, 'zaten basın toplantısı yaptı" dediler.

Cuma namazı sonrası Selma Ann Desmond için cenaze namazı kılındı. Cenazede Acun Ilıcalı ve Kuzey Taran tabutun önünde, Ali Taran ise cemaatin orta saflarında namaz kıldı. Namazın ardından cenaze arabasında kadar eller üstünde taşınan cenaze, daha sonra cenaze arabasına konuldu. Selma Ann Desmond, Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze araca konulduktan sonra Kuzey Taran, babası Ali Taran'a sarıldı, yanaklarından öptü. Camii çıkışı, ayakta güçlükle durabildiği gözlenen anne Güney Erman ise, habercilerin yaşanan son olaylarla ilgili soruları üzerine, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Üzgünüm, evladımı kaybettim. Ne söyleyeyim ki?" dedi.

Kızının son anlarını anlatan anne Erman, "Çok iyiydi, çok güzel uyuyordu. Sakindi, uyuyarak gitti. Hepimiz yanındaydık, yanımızda uyuyarak gitti" diyebildi.

Ali Taran'ın hatırlatılması üzerine Güney Erman şöyle konuştu: "Hiçbir şey. O benim torunumun babası. Torunum benim için çok kıymetli. Üzmek istemiyorum onu. Hiçbir zaman, onun için hiçbir şey de söylemeyeceğim" dedi. - İstanbul / Beşiktas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title